Τυχερά παιχνίδια – Εθισμός

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν στα τυχερά παιχνίδια. Βρίσκονται σε απόγνωση και έχουν την εντύπωση πως αυτά αποτελούν την πιο εύκολη λύση στα οικονομικά τους προβλήματα και αισθάνονται τυχεροί. Ο επαναλαμβανόμενος τζόγος οδηγεί σε εθισμό και θέτει σε κίνδυνο ολόκληρες περιουσίες.

Δεν είστε σίγουροι εάν ο/η σύζυγός σας καταφεύγει σε τυχερά παιχνίδια;

Οι ειδικοί ερευνητές μας μπορούν να σας πουν με σιγουριά κατόπιν εξονυχιστικής αλλά παράλληλα άκρως διακριτικής έρευνας εάν τα χρήματα της οικογένειάς σας ξοδεύονται σε τυχερά παιχνίδια. Ο βαθμός της ανάλυσης από την πλευρά μας φτάνει μέχρι και στο σημείο ακριβής ημερομηνίας και χρηματικού ποσού που δαπανήθηκε αλλά και σε ποια τοποθεσία παράνομου τζόγου ή διαδικτυακής πλατφόρμας. Οι διασυνδέσεις μας στα φυσικά και ηλεκτρονικά καζίνο μας επιτρέπουν να εξακριβώσουμε τα οποιαδήποτε στοιχεία.

Προφανέστατα σημάδια εμπλοκής σε τυχερά παιχνίδια

  • Δεν έχετε έλεγχο των χρημάτων σας και δεν ξέρετε πλήρως τα έξοδα του νοικοκυριού
  • Ο/Η σύζυγός σας λείπει από το σπίτι χωρίς ενημέρωση
  • Παρατηρείτε μια γενικότερη αλλαγή στη συμπεριφορά και διάθεση του ατόμου απέναντι στα χρήματα
  • Ξαφνικές αλλαγές στους κωδικούς πρόσβασης των τραπεζικών λογαριασμών

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκδηλώνει την περηφάνια και τη χαρά του όταν κερδίζει ένα χρηματικό ποσό, ακόμα και να αγοράζει διάφορα αντικείμενα και δώρα χωρίς λόγο.

Εάν στην περίπτωσή σας ισχύει έστω και ένα από τα παραπάνω, θα σας συμβουλεύαμε να έρθετε άμεσα σε επαφή μαζί μας.

Ο εθισμός αποτελεί κίνδυνο για την οικογένειά σας

Ο εθισμός αγαπημένων σας προσώπων στον τζόγο θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τόσο την ισορροπία όσο και τα οικονομικά της οικογένειάς σας. Απαιτεί λοιπόν σοβαρή και έγκαιρη αντιμετώπιση για την αποφυγή ολέθριων καταστάσεων που σίγουρα θα σας φέρουν σε πλήρη απόγνωση.

Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, να μη στερούνται τα παιδιά σας τη βασική οικονομική υποστήριξη. Πολλοί είναι αυτοί που θα προτιμήσουν να ρισκάρουν τα χρήματά τους αντί να βοηθήσουν τα παιδιά τους να μάθουν μια ξένη γλώσσα ή να εξοικειωθούν με τους υπολογιστές.

Λάβετε δράση πριν είναι πολύ αργά

Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές, εξειδικευμένοι πάνω σε θέματα τζόγου και εθισμού σε τυχερά παιχνίδια, θα ενεργήσουν άμεσα, από τη στιγμή που έρθετε σε επαφή μαζί μας. Κάθε μέρα που περνάει χωρίς να λαμβάνετε κάποια δράση δυσχεραίνει την κατάσταση και θέτει σε κίνδυνο την οικογενειακή σας γαλήνη αλλά και οικονομική κατάσταση. Έχουμε δει ολόκληρες περιουσίες να χάνονται σε μια μέρα. Στην περίπτωσή σας, δε θέλουμε να το ξαναδούμε. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να καταστρώσουμε το καλύτερο σχέδιο αντιμετώπισης.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας