ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΡΑ

Στην εποχή της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας οι ιδιωτικοί ερευνητές αποτελούν σαφή λύση σε πλήθος προβληματισμών των ανθρώπων του σήμερα. Το κοινωνικό συμβόλαιο που παλαιότερα αποτελούσε αδιαμφισβήτητο χαρακτήρα, έχει πλέον διαβρωθεί και την θέση του έχει πάρει η καχυποψία, με κύρια στοιχεία την κρίση εμπιστοσύνης και την ανάγκη ατομικής επιβεβαίωσης. Στην πορεία για την επίτευξη αυτού του στόχου, επιστρατεύεται κάθε είδος θεμιτού και αθέμιτου μέσου, ένα πανοπτικό σύστημα, το οποίο είναι ικανό να ελέγξει τα πάντα και να φέρει στο φώς ακλόνητα στοιχεία για κάθε χρήση.

Η δράση τους τροφοδοτεί επί πολλές συναπτές δεκαετίες κινηματογραφικά σενάρια και ταινίες αστυνομικής φύσης. Ο λόγος φυσικά για τους ιδιωτικούς ερευνητές, κοινώς λεγόμενους Ντετέκτιβ, οι οποίοι αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν ένα ευρύ φάσμα ιδιωτικών και μη υποθέσεων, αλλά κυρίως περιστατικά που αφορούν σε περιπτώσεις ερωτικής απιστίας και ροζ σκανδάλων, με φράσεις όπως «ουδέν κρυπτόν» και «αδιάσειστες αποδείξεις» να χαρακτηρίζουν  το αποτέλεσμα.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, οι συνεργάτες μας έχουν αντιμετωπίσει πολλαπλές περιπτώσεις που αφορούν είτε συζυγική απιστία (μοιχεία), είτε ερωτική απιστία μεταξύ συντρόφων που δεν συνδέονται με δεσμούς γάμου ή σύμφωνα συμβίωσης, αλλά διατηρούν σχέσεις ανεξαρτήτως του χρονικού διαστήματος, οδηγούνται προς περαιτέρω διερεύνηση στα γραφεία των ιδιωτικών ερευνητών, για τη συλλογή στοιχείων και την αντιμετώπιση της απιστίας ή ακόμη και τον αποκλεισμό της.

Στην εποχή του τεχνολογικού καταιγισμού και της πληροφορίας, την οποία και βιώνουμε, η ερωτική απιστία μπορεί να αποκτήσει πολλαπλές εκφάνσεις λόγω των συνεχών ερεθισμάτων που κατακλύζουν τα άτομα και να εκφραστεί με ποικίλους τρόπους. Στις μεγάλες πόλεις όπως και στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης, όπου τα ίχνη μπορούν να χαθούν για έναν ερασιτέχνη ερευνητή, ακόμη και η ανταλλαγή μηνυμάτων ή κλήσεων από και προς τους ερωτικούς παρτενέρ τόσο μέσω του ίντερνετ, όσο και με την χρήση του κινητού τηλεφώνου, μπορεί να αποκτήσει καθημερινό χαρακτήρα, να πραγματοποιηθεί εύκολα από οπουδήποτε και σαφώς είναι δύσκολο να διερευνηθεί από τον οποιονδήποτε. Από τον νόμο άλλωστε, απαγορεύεται ρητά και θεωρείται αξιόποινη πράξη η παρακολούθηση ατόμων και ηλεκτρονικών συσκευών με ιδιωτική πρωτοβουλία του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Για τον λόγο αυτό, στην Θεσσαλονίκη δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι απευθύνονται στα γραφεία μας με σκοπό την ιδιωτική έρευνα, για την υποστήριξη ενδελεχών ελέγχων και παρακολούθησης του ατόμου – «στόχου». Οι κρατικά πιστοποιημένοι ιδιωτικοί ερευνητές, είναι σε θέση να διαλευκάνουν υποθέσεις ερωτικής απιστίας με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, χάρη στην άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία που τους διακρίνει. Η φύση του επαγγέλματος του ιδιωτικού ερευνητή απαιτεί λεπτούς και ειδικούς χειρισμούς για την επίλυση  ιδιωτικών υποθέσεων, όπως η ερωτική απιστία.

Αν σας απασχολεί οτιδήποτε σε σχέση με τον σύντροφό σας και θεωρείτε πως απαιτεί επαγγελματική διαλεύκανση μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Άλλωστε, δεν είναι σπάνιο να αποδεικνύεται η αθωότητα του ατόμου- στόχου, κάτι που μπορεί να αποτελέσει και μια καλή ευκαιρία για να αποδειχθεί η εντιμότητα του συντρόφου σας, ξαφνιάζοντάς σας ευχάριστα.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας