ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΚΙΑΘΟΣ

Η Σκιάθος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας και αποτελεί πόλο έλξης παγκόσμιας εμβέλειας. Τα γάλανα νερά, το κατάφυτο περιβάλλον και τα γραφικά της σοκάκια, μαγεύουν κάθε επισκέπτη! Στην πατρίδα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη υπάρχουν πολλά αξιοθέατα στα οποία μπορεί να περιηγηθεί κανείς. Το σπίτι του εν λόγω συγγραφέα, το νησάκι Μπούρτζι, το Κάστρο και φυσικά οι εκπληκτικές της παραλίες είναι αποτελούν σημεία αναφοράς που χαρακτηρίζουν το νησί. Η τουριστική της υποδομή είναι εξαιρετική, με τα κέντρα αναψυχής της να είναι κατάμεστα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας κατά τους θερινούς μήνες.Είναι γεγονός πως η Σκιάθος αποτελεί ένα εξαίσιο παραθεριστικό κέντρο με πολλούς φανατικούς οπαδούς που ο αριθμός τους αυξάνεται κάθε χρόνο!

Λογικό είναι πως κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω της κοσμοσυρροής, οι εγκληματικές ενέργειες στην περιοχή να‘αυγατίζουν’ χωρίς αυτό να σημαίνει πως “απουσιάζουν” εντελώς τους υπόλοιπους μήνες. Τα ηλεκτρονικά εγκλήματα, οι άγριες δολοφονίες, η διακίνηση ναρκωτικών, η διάθεση προϊόντων εγκλήματος οι κλοπές και η πορενεία αποτελούν καθημερινότητα για τις τοπικές αρχές.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ, έχουν την ευελιξία να σας εξυπηρετούν σε οποιοδήποτε μέρος της νησιωτικής ή της ηπειρωτικής Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Είναι πάντα δίπλα σας για να σας ακούσουν, να ερευνήσουν και εν τέλει να βρουν την καλύτερη δυνατή «οδό» για την ουσιαστική διευθέτηση των ζητημάτων σας!

 

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας