Παρακολούθηση επαγγελματικού χώρου

Δεδομένης της ταραχώδους και συνεχώς εξελισσόμενης φύσης της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο και της αυξανόμενης πίεσης στις εταιρείες να συνεχίζουν να ανταποκρίνονται ή να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών τους, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος εταιρικής κατασκοπείας και σαμποτάζ.

Ποια είναι η ανάγκη

Όταν μια εταιρεία κατέχει ένα πολύτιμο εμπορικό μυστικό, όπως τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα πνευματικά δικαιώματα και άλλα εμπορικά σήματα δεν αρκούν για να τα προστατεύσουν από την κλοπή. Όλα τα παραπάνω είναι μια σημαντική ένδειξη ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να ακούσουν τους άλλους, ανεξάρτητα από το αν πιστεύουν ότι τα θύματα έχουν κάτι ενδιαφέρον ή όχι. Ο τακτικός έλεγχος των γραφείων και των εταιρικών οχημάτων σας με στόχο την ανίχνευση ‘κοριών’ είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μειώσετε τους κινδύνους έκθεσης της εταιρείας σας και κλοπής πολύτιμων σχεδίων ανάπτυξης, της πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλων σημαντικών πληροφοριών.

Παρελκόμενες υπηρεσίες

Πέρα από την ανίχνευση παγιδευμένων επαγγελματικών χώρων, είναι σημαντική η προστασία τους από αντίστοιχες μελλοντικές ενέργειες. Το ιδιωτικό μας γραφείο ερευνών παρέχει συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης που θα ζήλευαν οι περισσότεροι, εκσυγχρονισμένα και εξατομικευμένα στην κάθε σας ανάγκη.

Επιπλέον, η παρακολούθηση επαγγελματικού χώρου κάποιου ανταγωνιστή κρίνεται σημαντική όταν υπάρχουν υποψίες αντιγραφής και γενικότερα αθέμιτου ανταγωνισμού. Σε τέτοιες περιπτώσεις μας διακρίνουν η διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα των κινήσεών μας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας