ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ

Οι ρυθμοί στην πόλη ετούτη είναι ιδιαίτερα έντονοι,  χάρη στην δικτύωση που παρέχουν όλα τα παραπάνω προτερήματα στους κατοίκους.  Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που ο τύπος και τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων κάνουν λόγο για υποθέσεις που διαδραματίζονται στη Λάρισα, συχνά ροζ περιεχομένου, ενώ  άλλοτε   αφορούν ναρκωτικά, οικονομική διαφθορά και περιπτώσεις κακοποίησης ή εξαφάνισης ατόμων. Η εταιρία μας βρίσκεται δίπλα σας υποστηρικτικά με εχεμύθεια, παρέχοντάς σας τις υψηλές υπηρεσίες της, διατηρώντας πάντα το κόστος των υπηρεσιών σε προσιτό για τον ενδιαφερόμενο επίπεδο.

Θα ήταν φρόνιμο να τονιστεί, ότι εκπαιδευμένα στελέχη – ιδιωτικοί ερευνητές όπως αυτοί που συνεργάζεται η εταιρία μας, συνδράμουν σημαντικά ακόμη και σε επιχειρησιακά προβλήματα που προκύπτουν, διαλευκαίνοντας ακόμη και οικονομικές απάτες που μπορούν να υπάρξουν στον τομέα των επιχειρήσεων και του συνεταιρισμού.

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που οι συνεργάτες μας έχουν φέρει σε πέρας, οι οποίες σχετίζονται με ναρκωτικά, εξαφανίσεις νέων και παρακολούθησης ή εντοπισμού κινητού τηλεφώνου. Η πλούσια φοιτητική ζωή που χαρακτηρίζει την  Λάρισα, ευνοεί την παρατήρηση τέτοιων κρουσμάτων. Οι συνεργάτες μας, χάρης την εμπειρία ετών που τους χαρακτηρίζει, υπόσχονται να σας δώσουν άμεσα έγκυρες απαντήσεις, αρκεί μόνο να επικοινωνήσετε μαζί μας  το συντομότερο δυνατό.

Το γραφείο μας, με ευρύ φάσμα δράσης κατά της εγκληματικότητας και των παραβατικών συμπεριφορών, σε συνεργασία με έμπειρους και εχέμυθους ιδιωτικούς ερευνητές,  αναλαμβάνει την διαφύλαξη και την υπεράσπιση του δημοσίου δικαίου, την ίδια στιγμή που έχει διαλευκάνει πλήθος υποθέσεων οικογενειακής και προσωπικής φύσης στην περιοχή της Λάρισας. Ναρκωτικά, απιστία, εταιρικές απάτες, παρακολούθηση και φύλαξη ιδιωτικής περιουσίας είναι λίγες μόνο από τις υποθέσεις που καλύπτει το βεληνεκές του γραφείου μας.

Σε αστικά κέντρα όπως η Λάρισα που η πρόσβαση στην τεχνολογία και το διαδίκτυο μπορεί να γίνει πιο εύκολη, ο εθισμός και η εξάρτηση δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Τα οικονομικά και τα κοινωνικά προβλήματα δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους παράλληλα με τα ψυχολογικά προβλήματα που καταλήγουν τροχοπέδη για τις οικογένειες και τα ίδια τα άτομα που υφίστανται την εξάρτηση. Το εξαρτημένο άτομο χάνει την διάθεση για διαπροσωπικές σχέσης, παύει να έχει ενδιαφέροντα, απομακρύνεται από τους  συνομήλικους και το σχολικό περιβάλλον. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είναι αρκετά για να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου στο οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού ατόμου.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές του γραφείου μας μπορούν με την χρήση των κατάλληλων τεχνολογικών μεθόδων να παρακολουθήσουν τις κινήσεις, τις ώρες σύνδεσης του χρήστη στις ηλεκτρονικές σελίδες εξάρτησης, καθώς και τον τόπο από όπου βρίσκεται ο υπολογιστής που πραγματοποιήθηκε η σύνδεση.  Έτσι , η έρευνα σύντομα αποφέρει τεκμηριωμένα στοιχεία ώστε η οικογένεια να πράξει τα πρέποντα αντιμετωπίζοντας την δύσκολη αυτή κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να έρθετε σε άμεση επικοινωνία μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε με επαγγελματισμό και να σας προτείνουμε το καταλληλότερο σχέδιο δράσης για την περίπτωσή σας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας