ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ, δραστηριοποιούνται σ’ έναν από τους top προορισμούς παγκοσμίου επιπέδου, την Σαντορίνη. Η ιδιομορφία και το σπάνιο κάλος του νησιού δημιουργούν μια πραγματικά μαγευτική ατμόσφαιρα που κάνει τον συγκεκριμένο τόπο μοναδικό στο είδος του! Έτσι η Σαντορίνη, καταφέρνει και προσελκύει τουρισμό από όλο το κόσμο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με την επισκεψιμότητα της να έχει ανοδική πορεία, κάθε χρόνο.

Σχετικά με τα επίπεδα εγκληματικότητας, θα λέγαμε πως το στυγερό έγκλημα του αποκεφαλισμού που έλαβε χώρα εκεί πριν από λίγα χρόνια, αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός που δεν αντιπροσωπεύει την “συνολική εικόνα” της εγκληματικότητας του νησιού. Συγκεκριμένα, την Σαντορίνη επιλέγουν να επισκεφτούν κατά κανόνα οικονομικά εύρωστοι τουρίστες, οπότε λογικό είναι να υπάρχει έξαρση στις κλοπές, στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και πορνείας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που είναι το “ζενίθ” της τουριστικής κίνησης.

Οι έμπειροι συνεργάτες της εταιρείας ΚΙΤΣΙΟΣ, βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα για να επιλύσουν με επαγγελματισμό και διακριτικότητα, άμεσα και διεξοδικά, κάθε υπόθεση που σας προβληματίζει, σε οποιοδήποτε μέρος της νησιωτικής ή της ηπειρωτικής Ελλάδας βρίσκεστε!

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας