ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

H Κόρινθος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βιομηχανικά κέντρα της χώρας. Στην περίοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η Κόρινθος ήταν η πρωτεύουσα της Ελλάδας, ενώ στο πιο πρόσφατο παρελθόν έχει ισοπεδωθεί δυο φορές από μεγάλους φονικούς σεισμούς. Παρ΄όλα αυτά σήμερα, είναι ένα αστικό κέντρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις και πολλές ανέσεις για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της.

Μέσω του λιμανιού της που είναι τοποθετημένο στη βορειοδυτική είσοδο της διώρυγας της Κορίνθου, γίνονται πολλές εξαγωγές τοπικών προϊόντων και επι το πλείστον εισαγωγές προϊόντων οικιακής χρήσης. Η γνωστή σε όλους μας διώρυγα της Κορίνθου αποτελεί την σύνδεση ανάμεσα στην Δυτική Μεσόγειο θάλασσα και στο Αιγαίο πέλαγος, η οποία και είναι η μεγάλύτερη τουριστική “attraction” του τόπου. Η Κόρινθος είναι μια πόλη που συνδυάζει την καλοπέραση και την έντονη νυχτερινή ζωή χειμώνα-καλοκαίρι. Σε συνδυασμό με την πληθώρα των επιλογών και των μαγευτικών παραλιών που δεσπόζουν στα πέριξ, αναδυκνύεται σε μια ειδυλλιακή επιλογή διακοπών.

Στην περιοχή καταγράφεται εγκληματική δραστηριότητα με αδικήματα όπως η παράνομη οπλοφορία, οι κλοπές, οι ανθρωποκτονίες, η παράνομη διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια εξιχνιάστηκε και εξαρθρώθηκε εγκληματική πολυεθνική οργάνωση που δρούσε συστηματικά, στην οποία συμμετείχε και ένας Κορίνθιος επιχειρηματίας.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ, δραστηριοποιούνται ήδη στην περιοχή της Πελοποννήσου και με ένα τηλεφώνημα, μπορούν να βρεθούν στο πλάι σας προσφέροντάς σας άμεσα και απλόχερα τις υπηρεσίες τους. Η κατάλληλη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, η άριστη τεχνολογική κατάρτιση και ο επαγγελματισμός που τους διακρίνει, αποτελούν εγγύηση για την διεξοδική αντιμετώπιση των θεμάτων που σας προβληματίζουν.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας