ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ

Η Αθήνα έχει αποτελέσει ταξιδιωτικό προορισμό από την αρχαιότητα. Κατά την περασμένη δεκαετία βελτιώθηκαν οι υποδομές και οι κοινωνικές εξυπηρετήσεις της πόλης, εν μέρει λόγω της επιτυχούς υποψηφιότητάς της να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Το Ελληνικό Κράτος, με τη βοήθεια της ΕΕ, χρηματοδότησε σημαντικά έργα υποδομής, όπως το τελευταίας τεχνολογίας Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η επέκταση του δικτύου του Μετρό και ο νέος Αυτοκινητόδρομος της Αττικής Οδού.

Μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα σημείο κόμβο που ενώνει την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και τα νησιά Ιονίου και Αιγαίου τόσο ακτοπλοϊκά όσο και από στεριάς ή από αέρος. Χιλιάδες κόσμου περνούν από την πόλη αυτή κάθε χρόνο, ενώ την ίδια στιγμή, ο μισός πληθυσμός της χώρας κατοικεί μόνιμα στην πόλη αυτή.

Πόλεις όπως αυτή των Αθηνών, αποτελούν σημείο αναφοράς στον τομέα των ιδιωτικών ερευνών, καθώς ο όγκος του πληθυσμού που κατοικεί στην πόλη αυτή, σε συνδυασμό με την  πολυπολιτισμικότητα, την ποικιλία θρησκευτικών πεποιθήσεων, τις διαφορετικές κουλτούρες που συγκεντρώνονται στο αστικό αυτό κέντρο, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για ανάδειξη υποθέσεων που χρίζουν ιδιωτικής δράσης για την αντιμετώπισή τους.  Η εταιρεία «Ντετέκτιβ- Κίτσιος»  βρίσκεται κοντά σας για να σας συνδράμει στις πάταξη φαινομένων που αποτελούν μάστιγα όπως κλοπή, παρακολούθηση ατόμων, οικιών και επιχειρήσεων, ναρκωτικά, μοιχεία κ.α.

Οι πολίτες πλέον θεωρούν την πόλη αυτή επικίνδυνη, την αστυνόμευση μηδαμινή μπροστά στις υπάρχουσες ανάγκες και την αίσθηση πως πρέπει να βρεθεί ιδιωτική λύση διαφύλαξης της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας, ως μονόδρομο.

Για τον σκοπό αυτό, το επάγγελμα του ιδιωτικού ερευνητή τα τελευταία χρόνια έχει αμβλύνει το εύρος των δραστηριοτήτων περιλαμβάνοντας διάφορες εκδοχές με σκοπό την προστασία του ατόμου, την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της ελευθερίας, της προσωπικής ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και την προστασία της ακίνητης ή κινητής περιουσίας, την προστασία των επαγγελματικών δικαιωμάτων και της επαγγελματικής ανέλιξης.

Τελευταία, έχουν καταγραφεί από τους συνεργάτες του γραφείου μας περιστατικά που αφορούσαν στην διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών από άτομα κάθε ηλικίας. Τα παράνομα αυτά προϊόντα, είχαν στόχο χρήστες σε όλη την επικράτεια.  Χάρη στην έγκαιρη, την ορθή και επαγγελματική μας επέμβαση, καταφέραμε σε σύντομο χρόνο να συνδράμουμε στις κινητοποιήσεις των κρατικών αρχών, εντοπίζοντας μέλη του κυκλώματος που είχαν σκοπό να διαμοιράσουν τις εν λόγο ουσίες στην αγορά. Οι ψυχοτρόπες ουσίες που κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές αρχές είχαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ κόστος , ενώ η καθαρότητάς τους είναι αμφιβόλου ποιότητας.

Η χρήση της τεχνολογίας και σε αυτή την περίπτωση σαφώς είχε τον δικό της ρόλο, με δεδομένο ότι εξαιτίας της παρακολούθησης των τηλεφωνικών συνομιλιών και με την τεχνική της ανάκτηση δεδομένων από υπολογιστικά συστήματα καταφέραμε να εντοπίσουμε τους δράστες, καθώς και να αποκαλύψουμε το σχέδιο δράσης που θα ακολουθούσαν για να περάσουν στην αγορά τις παράνομες αυτές ουσίες.

Με τους παραπάνω τρόπους, για επαγγελματίες στο χώρο των ερευνών δεν είναι δύσκολο να ιχνηλατηθεί η μέθοδος δράσης οποιουδήποτε κακοποιού που απειλεί να βλάψει εσάς, την περιουσία σας ή την επαγγελματική σας εστία.

Για κάθε πρόβλημα που σας ανησυχεί μην διστάσετε να έρθετε σύντομα σε επαφή με τα γραφεία μας, ώστε να σας συμβουλέψουμε και να αποφασίσουμε τον τρόπο δράσης μας ανάλογα μα την βαρύτητα του προβλήματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας