ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Υπάρχουν ορισμένες ξεχωριστές αποδράσεις που μπορούν ακόμη και τώρα να προσφέρουν την αίσθηση μιας μικρής παράτασης της θερινής μας διάθεσης και των ξέγνοιαστων στιγμών δίπλα στη θάλασσα και τη φύση. Ο Νότιος Έβρος είναι μία από τις ενδεδειγμένες επιλογές της χρονικής περιόδου που διανύουμε. Η όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης των 60.000 κατοίκων απλώνεται στα δυτικά των εκβολών ποταμού Έβρου. Το λιμάνι της και οι χαμογελαστοί άνθρωποι την κατέστησαν γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Σύμβολο της πόλης είναι βέβαια ο φάρος στο πλακόστρωτο της παραλίας, δυτικά του λιμανιού. Κατασκευάστηκε από γαλλική εταιρεία, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες της ναυσιπλοΐας από και προς τον Ελλήσποντο ήδη από τα τέλη του 19ου αιώνα. Ο φάρος τέθηκε σε λειτουργία την 1η Ιουνίου 1880. Έχει ύψος 18 μέτρα (27 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας) και φωτοβολία εμβέλειας 24 ναυτικών μιλίων. Τα πρώτα χρόνια λειτούργησε με ασετιλίνη και μετά το 1974 με ηλεκτρικό ρεύμα. Έχει κηρυχθεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομίας.

Το ναυτικό σύμβολο συνδέθηκε άρρηκτα με την πόλη και τη σύγχρονη ιστορία της. Στη βάση του λειτουργεί σήμερα σιντριβάνι και στη σκιά του απλώνονται τραπεζάκια καφέ και εστιατορίων. Από το φάρο ξεκινά και τελειώνει η βόλτα των ντόπιων και των επισκεπτών της Αλεξανδρούπολης στην παραλιακή, η οποία το απόγευμα πεζοδρομείται και σφύζει από ζωή. Όταν πέσει σκοτάδι, θα σηκώσουμε το κεφάλι προς τους τελευταίους ορόφους των οικοδομών της παραλίας. Το φως του φάρου αντανακλά πάνω στα κτίρια, «εισβάλλει» στα σπίτια των ανθρώπων και τα «λούζει» με τη ζεστασιά του για περισσότερο από έναν αιώνα. Στα σοκάκια και στους μικρότερους κάθετους πεζόδρομους της παραλιακής, μπορεί κανείς να ανακαλύψει εστιατόρια και ταβερνάκια, μοντέρνα καφέ και γουστόζικες τζελατέριες που λειτουργούν όλη την ημέρα.

Η γεωστρατηγική σπουδαιότητα της πόλης δεν αφήνει αδιάφορους Αμερικανούς και Ρώσους,  καθώς η Αλεξανδρούπολη μετατρέπεται σε παγκόσμιο κόμβο αερίου και συνδυασμένων μεταφορών. Τον τελευταίο καιρό και με την έλευση της μεταναστευτικής κρίσης, η πόλη δοκιμάστηκε αρκετά. Η παρανομία και οι παραβατικές συμπεριφορές σε συνδυασμό με την παράνομη εισροή μεταναστών, κλόνισαν σημαντικά την ασφάλεια της Αλεξανδρούπολης. Αρκετοί επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες στράφηκαν στους ιδιωτικούς ερευνητές προκειμένου να διασφαλίσουν τις περιουσίες και τις οικογένειές τους από το να αποτελέσουν στόχο. Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ – Κίτσιος» διαθέτει έναν μακρύ κατάλογο πελατών από την Αλεξανδρούπολη προς τους οποίους έχουν παρασχεθεί υπηρεσίες με στόχο την υπεράσπιση του δικαίου.

Δυστυχώς, παρά την ανάπτυξη που σημειώνεται στην περιοχή αυτή, οι κρατικοί φορείς σε τόσο ακριτικές περιοχές όπως αυτή της Αλεξανδρούπολης, αδυνατούν συχνά να παρίστανται σε κάθε υπόθεση που καλούνται, τόσο λόγω των αποστάσεων, όσο και του ολιγάριθμου των ατόμων που απασχολούνται στον τομέα αυτό της κρατικής προστασίας ατόμων και περιουσιών. Είναι σαφές ότι η αστυνόμευση ολοένα και μειώνεται και για τον λόγο αυτό η συνδρομή του ιδιωτικού ερευνητή συχνά είναι καταλυτική.

Στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ – Κίτσιος» θα βρείτε αξιόλογους υποστηρικτές στην επίλυση των υποθέσεων που αφορούν επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα. Η συνεχής εισροή μεταναστών στην χώρα μας, έχει δημιουργήσει επιπλέον κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες των ακριτικών αυτών περιοχών. Περιουσίες καταπατώνται, λεηλατούνται, επιχειρήσεις συχνά οδηγούνται σε πτώχευση μετά από κρούσματα κλοπής, οδηγώντας ακόμη και στον θάνατο ανθρώπους νεαρής και μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι καταξιωμένοι ερευνητές των γραφείων «Ντετέκτιβ – Κίτσιος» , παρά την άσχημη οικονομική κατάσταση που έχει επέλθει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, καταφέρνουν να συνδράμουν δυναμικά,  χωρίς εκπτώσεις στις μεθόδους που εφαρμόζονται για τις  έρευνες με χαμηλό κόστος, προσιτό στους συμπολίτες μας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας