Επιτήδειοι ενοικιαστές

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, πολλοί θέλουν να γλιτώσουν χρήματα μέχρι και στις πληρωμές των ενοικίων τους.

Είστε ιδιοκτήτης ακινήτου με κακή εμπειρία παλαιότερων ενοικιαστών;

Έχουμε δουλέψει με περιπτώσεις όπου ο ενοικιαστής πλήρωσε κάποια ενοίκια και μετά εξαφανίστηκε. Με γρήγορες και ακριβείς κινήσεις τον εντοπίσαμε και διασφαλίσαμε στον ιδιοκτήτη ότι ο επόμενος ενοικιαστής δε θα του δημιουργήσει το ίδιο πρόβλημα.

Δεν είστε σίγουροι για την οικονομική φερεγγυότητα του επόμενου ενοικιαστή;

Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές εκτελούν αναλυτικούς ελέγχους ιστορικού και σας παραδίδουμε σε βάθος στοιχεία παλαιότερων συναλλαγών και πιστωτικής αξιοπιστίας του δυνητικού σας ενοικιαστή. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να πάρετε τη βέλτιστη απόφαση.

Γιατί να εμπιστευτείτε το δικό μας Ιδιωτικό Γραφείο Ερευνών;

Όταν πρόκειται για θέματα οικονομικών πληρωμών, είναι σημαντικό να γνωρίζετε με ποιον ασχολείστε. Το γραφείο μας εμβαθύνει όσο το δυνατόν περισσότερο στο παρελθόν ενός συγκεκριμένου ατόμου, για να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πληροφορίες που σχετίζονται με την εκάστοτε περίπτωση. Προσφέρουμε ακριβείς και λεπτομερείς εκθέσεις με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για να πάρετε τη σωστή απόφαση.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας