Παρακολούθηση Ανηλίκων

Ο χειρισμός υποθέσεων που σχετίζονται με ανήλικα παιδιά και εφήβους χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Οι υποθέσεις ανηλίκων μπορούν να χωριστούν σε οικογενειακές, σχολικές και διαδικτυακές.

Οι πιο συνηθισμένες υποθέσεις ανηλίκων:

  • Σεξουαλική παρενόχληση, ξυλοδαρμός και λεκτική βία εντός της οικογενείας
  • Σχολικός εκφοβισμός – bullying
  • Διαδικτυακός εκφοβισμός και κακόβουλες αναζητήσεις στο διαδίκτυο
  • Συναναστροφή με άτομα που ωθούν τους νέους στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά

Θέλετε να γνωρίζετε άμεσα τι γίνεται με το παιδί σας;

Εάν δεν είστε σίγουροι πως περνά το χρόνο του εκτός σπιτιού, ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται και αν αυτές έχουν κακοπροαίρετο περιεχόμενο, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας άμεσα. Μια γρήγορη απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια και αποτρεπτική.

Ένα ακόμα παρακλάδι του φαινομένου αυτού αποτελούν οι διάφορες κοινότητες gaming στις οποίες συμμετέχει το παιδί σας. Υπάρχει η διάσταση της ψυχαγωγίας μέσω των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, μέσα από την οποία το παιδί σας είναι εκτεθειμένο σε ανθρώπους που έχουν κακόβουλες προθέσεις. Μπορεί να του ζητήσουν χρήματα, προσωπικά και οικογενειακά στοιχεία αλλά και να το στρέψουν σε κακόβουλες πράξεις (μέχρι και να δημιουργήσουν αυτοκτονικές τάσεις). Εάν έχετε τέτοιες υποψίες, σας παροτρύνουμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας τώρα.

Ο ρόλος του ιδιωτικού ερευνητή

Υπάρχουν δύο πτυχές της έρευνάς μας. Αρχικά γίνεται μια διαδικτυακή εκτίμηση και παρακολούθηση των υποθέσεων και ύστερα η ομάδα των ερευνητών μας, έχοντας καταστρώσει το αποδοτικότερο σχέδιο δράσης, προχωρά σε φυσική παρακολούθηση των ανηλίκων.

Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές φροντίζουν να δώσουν απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα το γρηγορότερο δυνατόν. Το πλαίσιο συνεργασίας είναι πάντα εμπιστευτικό και λειτουργούμε με απόλυτη διακριτικότητα.

Είναι σημαντικό το παιδί σας να μεγαλώνει σε ένα πλαίσιο ασφαλές και με τα σωστά πρότυπα. Ο ρόλος μας είναι καθοριστικός και θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σχετικά με την ανατροφή των παιδιών σας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας