Εργασιακός εκφοβισμός

Οι εργοδότες έχουν το πάνω χέρι στις εργασιακές σχέσεις μεταξύ αφεντικού και υπαλλήλου. Οι εργαζόμενοι πολλές φορές απειλούνται και νιώθουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό. Εξάλλου, είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί για να ψάχνει κανείς δουλειά.

Δέχεστε απειλητικές συμπεριφορές στο εργασιακό περιβάλλον;

Οι απειλές, ο εκφοβισμός και γενικότερα οι ενοχλητικές συμπεριφορές σε βάρος σας, είτε από τον ίδιο τον εργοδότη, είτε από κάποιον συνάδελφό σας, έχει επίπτωση στην εργασιακή απόδοση, διάθεση, αλλά και ψυχολογία σας. Σε ακραίο βαθμό μπορεί να παρουσιάσετε ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Δε θα έπρεπε να αφήνετε τέτοιες συμπεριφορές να αλλοιώνουν τον χαρακτήρα σας και να έχουν επίπτωση στον οργανισμό σας.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές μας, μέσα από πολύ διακριτική έρευνα και διασφαλίζοντας το απαραίτητο πλαίσιο εμπιστευτικότητας πραγματοποιούν ενέργειες επιτήρησης σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων εργασιακού εκφοβισμού, με ένα μεγάλο ποσοστό αυτών να σχετίζεται με άγχος.

Είστε εργοδότης και παρατηρείτε φαινόμενα mobbing στον εργασιακό χώρο;

Οι παρενέργειες του συγκεκριμένου φαινομένου στην επιχείρησή σας αφορούν την εργασιακή απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού σας και κατά συνέπεια οικονομικές ζημίες. Επίσης, τίθεται μεγάλο ζήτημα σχετικά με την ψυχική υγεία των εργαζομένων σας.

Μερικές βασικές συμβουλές που μπορούμε να σας δώσουμε, όπου δε χρειάζεται και η δική μας επέμβαση, είναι η εφαρμογή πολιτικής μηδενικής ανοχής, τακτική επικοινωνία και συχνοί έλεγχοι προόδου με το προσωπικό.

Ένα ψυχικά σταθερό εργατικό δυναμικό σημαίνει μια πιο ευτυχισμένη και πιο παραγωγική ομάδα. Λάβετε υπόψη τους κινδύνους της παρενόχλησης προτού καταλήξετε να προσλάβετε ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών για να ελέγξετε τους υπαλλήλους και να προβείτε σε ενέργειες καταπολέμησης του φαινομένου αυτού.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας