ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα αποτελεί ένα πραγματικό ¨στολίδι¨ της Ηπείρου καθώς είναι ένας τόπος πλούσιος σε ιστορία, αξιοθέατα και πανέμορφες παραλίες. Λόγω της μορφολογίας της, μοιάζει σαν ένα μικρό νησάκι! Ουσιαστικά αυτό συμβαίνει γιατί είναι κτισμένη στο στόμιο του Αμβρακικού κόλπου, βρέχεται από θάλασσα σε 3 πλευρές της και παράλληλα διαθέτει μαρίνα!

Παρ όλη την ηρεμία που φαινομενικά υπάρχει στην πόλη, παρατηρείται έντονη δραστηριότητα διαφόρων κυκλωμάτων των οποίων τα μέλη διαπράττουν αξιόποινες πράξεις. Πρόσφατα μάλιστα, εξαρθρώθηκε ένα μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε επί μακρό χρονικό διάστημα στην περιοχή της Ηπείρου καθώς και της Αθήνας. Στην Πρέβεζα έχουν επίσης καταγραφεί και ανθρωποκτονίες που έχουν διαπράξει αλλοδαποί αλλά και ημεδαποί για διάφορους σε κάθε περίπτωση λόγους.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ, μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους όπου και αν βρίσκεστε δίνοντας την κατάλληλη λύση σε οποιαδήποτε υπόθεση σας απασχολεί. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για να επιλύει τα ζητήματα σας με απόλυτη εχεμύθεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Η αναζήτηση ατόμων, η παρακολούθηση συντρόφων ή ανηλίκων, η εξακρίβωση DNA, η ανεύρεση προσωπικών αντικειμένων και η ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι κάποιες από τις υποθέσεις που μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν εις πέρας, επιτυχώς!

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας