ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Η Λιβαδειά είναι μια μικρή πόλη του Νομού Βοιωτίας, πλούσια όμως σε εικόνες και φυσικές ομορφιές. Το ποτάμι της Έρκυνας, το Φαράγγι της Κρύας, τα διάφορα Μουσεία, το Μεσαιωνικό Κάστρο, το Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και ο φυσικός πλούτος της περιοχής συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο που σαγηνεύει κάθε επισκέπτη! Τα αξιοθέατα και τα πολιτιστικά μνημεία του συγκεκριμένου τόπου, θα λέγαμε πως¨καθρεφτίζουν¨ ολόκληρη την Ρουμελιώτικη Λαογραφική παράδοση.
Η σπάνια ομορφιά της περιοχής, έρχεται σε αντιπαράθεση με την εγκληματικότητα που υπάρχει εκεί, μιας και το αστυνομικό δελτίο καταγράφει σε καθημερινή βάση σωρεία υποθέσεων όπως: ηλεκτρονικά εγκλήματα, κλοπές πολιτών από οργανωμένες σπείρες, δολοφονίες, εξαπάτηση ηλικιωμένων από επιτήδειους, κλοπή και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, παράνομη χρήση στοιχείων κλεμμένου υπολογιστή κ.α.

Οι διακεκριμένοι ιδιωτικοί ερευνητές των γραφείων ΚΙΤΣΙΟΣ έχουν αναλάβει ουκ ολίγες φορές υποθέσεις κλοπής ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών και όλες οι προσπάθειες εντοπισμού τους, στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία! Είναι γεγονός πως οι συνεργάτες της εταιρείας ΚΙΤΣΙΟΣ αναλαμβάνουν την διεξαγωγή έρευνας σε μια ιδιαίτερα διευρυμένη γκάμα προσωπικών υποθέσεων. Από τον έλεγχο τηλεφώνου εσωτερικών χώρων, εργασίας, οικίας και αυτοκινήτου ως και την διεξαγωγή προγαμιαίας έρευνας, εξετάσεων DNA και γενετικού υλικού. Επικοινωνήστε μαζί μας όποιο και αν είναι το ζήτημα που θέλετε να ερευνηθεί..και μην ξεχνάτε. Για όλα υπάρχει μια λύση!

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας