Παρακολούθηση ατόμων

Παρέχουμε υπηρεσίες εντοπισμού και παρακολούθηση ατόμων εντός των συνόρων της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Τι ενδιαφέρει τους περισσότερους

Εξ ορισμού, η παρακολούθηση περιλαμβάνει επιτήρηση, καταγραφή και τεκμηρίωση ενός ατόμου και των αντίστοιχων δραστηριοτήτων του σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, οι ιδιωτικοί ερευνητές μας μπορούν να παρακολουθούν σπίτια, απομακρυσμένες τοποθεσίες, επιχειρήσεις, φίλους, οικογένεια, συνεργάτες, περιουσιακά στοιχεία και άλλα.

Τα κινητά τηλέφωνα και οι συσκευές GPS μεταδίδουν μια σταθερή ροή ενδείξεων θέσης. Ακόμα και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να διερευνηθούν για πληροφορίες.

Πως λειτουργούμε σε υποθέσεις παρακολούθησης

Οι ειδικοί ερευνητές ιδιωτικής παρακολούθησης του γραφείου μας εργάζονται πάντα σε ένα καθορισμένο χρονικό πλαίσιο. Ωστόσο, και ανάλογα με την εν λόγω περίπτωση, μπορεί να χρειαστούν λίγες ώρες ή λίγους μήνες για να ολοκληρωθεί μια υπόθεση. Να είστε βέβαιοι πως θα σας ενημερώνουμε πάντα για την υπόθεσή σας καθώς προχωράμε.

Πως λειτουργούμε σε υποθέσεις εντοπισμού

Η μοναδική, συστηματική μας προσέγγιση βασίζεται σε μια απλή διαδικασία δύο βημάτων. Αρχικά, χρησιμοποιούμε ψηφιακά εργαλεία για να προσδιορίσουμε τη γενική τοποθεσία του στόχου σας. Στη συνέχεια, η επιτόπια ερευνητική ομάδα μας μπαίνει για να συλλέξει λεπτομερείς πληροφορίες.

Και στις δύο περιπτώσεις εργαζόμαστε σε συνεργασία μαζί σας και σε ένα πλαίσιο πλήρους εμπιστευτικότητας. Οι ενέργειες μας είναι ακριβείς, προκαθορισμένες και άκρως διακριτικές.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να αναλύσουμε την περίπτωσή σας άνευ χρέωσης. Καλέστε μας τώρα για να σας δώσουμε τη συμβουλή μας και να προτείνουμε το βέλτιστο σχέδιο δράσης.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας