ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη βρίσκεται κτισμένη στις παρυφές του Αχλαδόβουνου και υπάγεται διοικητικά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στην πόλη της Ξάνθης, από το 2000 κι έπειτα, παρατηρείται έντονη πολεοδομική δραστηριότητα, αποτέλεσμα της ανάγκης στέγασης χιλιάδων φοιτητών στις πανεπιστημιακές σχολές της πόλης. Η Ξάνθη επεκτείνεται κυρίως προς την περιοχή της Χρύσας, αλλά και προς τα νότια αυτής. Η Ξάνθη φημιζόταν για τον εξαιρετικό καπνό που παρήγε, πράγμα που επέφερε πολλά χρήματα στους ενασχολούμενους με τα καπνά. Παρά τους σεισμούς που κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της πόλης, η Ξάνθη έχει μεγάλο αριθμό καπναποθηκών, οι οποίες σήμερα στεγάζουν σημαντικές διοικητικές υπηρεσίες, ενώ άλλες χρησιμοποιούνται ως μουσεία και πολιτιστικά κέντρα.

Δεδομένων όλων των παραπάνω, είναι σαφές ότι οι ρυθμοί της πόλης παραμένουν ταχύς και έντονοι σε καθημερινή βάση και σε όλη τη διάρκεια του έτους. Από εγκληματικής άποψης, στην Ξάνθη έχουν σημειωθεί οι ακόλουθες αξιόποινες πράξεις: διακίνηση λαθρομεταναστών, βιασμοί και βιαιοπραγίες κατά γυναικών, παιδική πορνογραφία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με ανηλίκους, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κλπ. Οι συνεργάτες του γραφείου ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος», είναι έτοιμοι να συνδράμουν ενεργά στην αντιμετώπιση κάθε είδους υποθέσεων που σας αφορά, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο

Ως σημαντικότερο σημείο της πόλης θεωρείται η Παλιά Πόλη. Αρχοντικά και κατοικίες εργατών διασώζονται χάρη σε νόμο που ψηφίστηκε, απαγορευτικό για οποιαδήποτε εξωτερική επέμβαση στις κατοικίες. Στην Παλιά Πόλη βρίσκεται το παλιό δημαρχείο της πόλης, που ανήκε στον καπνέμπορο Μωυσή, και αποτελεί ίσως το ωραιότερο κτήριο στον οικισμό.  Παρά την γραφικότητα της πόλης αυτής, οι πολλοί και διαφορετικού πληθυσμοί που έχουν συγκεντρωθεί στην πόλη, την καθιστούν πολυπολιτισμική και η ανάγκη για την υπεράσπιση της ασφάλειας γίνεται όλο και πιο έντονη. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Αλέξανδρος Κίτσιος», μέσα από μια σειρά υποθέσεων που έχει επιλύσει, σας εγγυάται την άμεση και στοιχειοθετημένη διαλεύκανση των υποθέσεων σας, με εχεμύθεια και διακριτικότητα.  Η επικοινωνία μας με τους εντολείς μας, μας βοηθά στην έγκαιρη συλλογή στοιχείων και πληροφοριών για την καλύτερη εξυπηρέτηση της υπόθεσής σας.  Λόγω της συνύπαρξης ποικίλλων εθνικοτήτων, συχνά τα εγκλήματα που λαμβάνουν χώρα σπανίζουν βαναυσότητας και για τον σκοπό αυτό ο ρόλος του ιδιωτικού ερευνητή αποκτά βαρύτητα. Η εμπειρία των στελεχών του γραφείου ιδιωτικών ερευνών  «Αλέξανδρος Κίτσιος», προασπίζοντας το συμφέρον σας, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την εγγύηση χρήσης των τελευταίων έννομων  τεχνολογικών μέσων για τον σκοπό αυτό.

Μην διστάσετε να μας αναθέσετε την υπόθεση που σας απασχολεί. Η Ξάνθη έχει απασχολήσει την εταιρία «Αλέξανδρος Κίτσιος»,  με υποθέσεις τόσο ιδιωτικού όσο και επαγγελματικού περιεχομένου και συγκεκριμένα περιστατικά που αφορούν στην αναζήτηση και ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, τη διεξαγωγή τεστ DNA για τον αποκλεισμό ή την εξακρίβωση πατρότητας, ληστείες, τη στοιχειοθέτηση υποθέσεων διαζυγίων και επιμέλειας παιδιών και την επαλήθευση ή όχι υποψιών απιστίας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας