ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ

 

Ντετέκτιβ Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο συχνά λόγος για την ανάγκη που υπάρχει σε ορισμένες περιπτώσεις για ανάκτηση στοιχείων, είτε αυτά προέρχονται από τον υπολογιστή, είτε από το κινητό τηλέφωνο. Οι έξυπνες συσκευές κινητής τηλεφωνίας έχουν για τα καλά εισχωρήσει στην καθημερινή μας ζωή, και αποκτούν συνεχώς νεότερους ηλικιακά χρήστες.  Οι εν λόγω συσκευές,  παρέχουν άπειρες δυνατότητες στον κάτοχο και μπορούν συχνά να αντικαταστήσουν έναν υπολογιστή σταθερής βάσης. Η πραγματικότητα αυτή, μπορεί να ελλοχεύει αυξημένους κινδύνους, ιδιαίτερα αν γίνεται λόγος για ανήλικους. Ωστόσο, και για την εκδοχή της χρήσης της συσκευής από ενηλίκους, οι κίνδυνοι ναι μεν είναι υπαρκτοί, παραμένουν παρόλα αυτά μειωμένοι σε σχέση με εκείνους των ανηλίκων.

Στο πέρασμα του χρόνου, αυξάνουν οι συζητήσεις σχετικά με το τί είναι το απόρρητο, ποιος μπορεί να το παραβιάσει και κάτω από ποιες συνθήκες και τελικά, αν υπάρχει απόρρητο με δεδομένο ότι κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις αυτό μπορεί σχετικά εύκολα να παραβιαστεί, ακόμη και χωρίς την άδεια του ατόμου – στόχου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για να γίνει ξεκάθαρος ο όρος αυτός, θα πρέπει να οριστεί με βάση τις δράσεις που πραγματοποιούνται για τον σκοπό αυτό. Η ανάκτηση δεδομένων λοιπόν, αφορά στην λήψη όλων εκείνων των στοιχείων που έχουν διαγραφή ή καταστραφεί σε παρελθοντικό χρόνο και που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορούν να ανακτηθούν. Θα πρέπει να τονιστεί πως η ανάκτηση στοιχείων αφορά σε μηνύματα, κλήσεις, επαφές και φωτογραφικό υλικό τα οποία ήταν αποθηκευμένα σε κινητά, υπολογιστές, μονάδες σκληρού δίσκου και άλλες παρεμφερείς συσκευές. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ανάκτηση δεδομένων δεν μπορεί να εφαρμοστεί είτε γιατί η συσκευή έχει καταστραφεί ολοσχερώς, είτε διότι τα δεδομένα  έχουν αντικατασταθεί με νέα. Είναι λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και χρήζει ιδιαίτερης προσέγγισης ώστε να μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστούμε πως είναι δυνατή η ανάκτηση δεδομένων.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ανάκτηση στοιχείων που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως μηνύματα κλήσεις και φωτογραφικό υλικό μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις για να θεωρείται νόμιμη. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν  οικογενειακά ζητήματα κυρίως όταν η ανάκτηση πραγματοποιείται από τον γονέα προς κάποιο ανήλικο μέλος της οικογένειας, με σκοπό την προστασία του και την έγκαιρη επέμβαση των γονέων και των ειδικών σε περιπτώσεις όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο με βάση τις επικρατούσες συνθήκες. Στην πόλη της Πάτρας για παράδειγμα, το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Ντετέκτιβ Πάτρα Ντετέκτιβ – Κίτσιος, χάρη στο έμπειρο προσωπικό του, κατάφερε να φέρει στο φως κατόπιν εντολής των  γονέων, στοιχεία σχετικά με ανακτηθέντα  μηνύματα ανηλίκου τα οποία είχαν ανταλλαχθεί μέσω κινητού τηλεφώνου με χρήστες ουσιών που πραγματοποιούσαν εμπόριο εξαρτησιογόνων ουσιών. Στην περίπτωση αυτή, η επέμβαση τόσο των ειδικών, όσο και των γονέων αποδείχθηκε σωτήρια για την ζωή του εφήβου, ο οποίος ήταν σαφώς εκτεθειμένος σε σοβαρούς κινδύνους.

Μια ακόμη περίπτωση που επιτρέπει την ανάκτηση δεδομένων αφορά σε επαγγελματικής φύσης στοιχεία. Στο σημείο αυτό είναι ξεκάθαρο πως έχουμε να κάνουμε με ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους και υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα επιχειρήσεων και εταιριών. Η υπηρεσία αυτή παρέχετε από τα γραφεία ιδιωτικής έρευνας Ντετέκτιβ Πάτρα Ντετέκτιβ – Κίτσιος  που με την συνδρομή των άριστα καταξιωμένων τεχνολογικά συνεργατών μας καταφέρνουμε να διαφυλάξουμε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα από κακόβουλες ενέργειες είτε αυτές προέρχονται εκ των έσω εφόσον κάποιος συνεργάτης  ή υπάλληλος διαγράφει σημαντικά για την επιχείρηση στοιχεία, είτε μέσω του αθέμητου ανταγωνισμού, καταφέρνοντας να εντοπίσουμε ανταλλαχθέντα μηνύματα με τρίτα πρόσωπα. Το παράδειγμα της πόλης των Πατρών είναι ξανά σπουδαίο. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Ντετέκτιβ Πάτρα Ντετέκτιβ – Κίτσιος χάρη στους άριστα καταρτισμένους συνεργάτες και τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, μπόρεσαν να ανακτήσουν δεδομένα από τον σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, καταφέρνοντας σε σύντομο χρόνο να αποτρέψουν την διαρροή μελλοντικών σχεδίων ανάπτυξης μιας τοπικής επιχείρησης της Πάτρας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα ιδιωτικά γραφεία   Ντετέκτιβ – Κίτσιος για την ανάκτηση των δικών σας σημαντικών δεδομένων. Οι έμπειροι συνεργάτες μας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που έχουν στην διάθεση τους, καθιστούν υποθέσεις ανάκτησης δεδομένων εφικτές πάντοτε με επαγγελματισμό, εχεμύθεια και άμεσα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο προς όφελός σας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας