ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΑΝΙΑ

«Το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν» έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, και στη περίπτωση της Κρήτης, και ειδικά των Χανίων, η φράση αυτή βρίσκει συνεχώς περιπτώσεις για να εφαρμοστεί. Η  εταιρία ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ- Κίτσιος» δραστηριοποιείται στα Χανιά, αντιμετωπίζοντας πλήθος περιπτώσεων που χρειάζονται διακριτικό χειρισμό, παραβατικές συμπεριφορές και απάτες.

Τα Χανιά, μια από τις ομορφότερες πόλης της  χώρας μας, αποτελούν διοικητικό, οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο. Η πόλη αυτή, αν και δεν έχει τον πληθυσμό του Ηρακλείου, ωστόσο δίνει πολλές επιλογές στους κατοίκους της και στους επισκέπτες της. Οι μόνιμοι κάτοικοι απασχολούνται στον πρωτογενή τομέα ( γεωργία, κτηνοτροφία), αλλά και στον τριτογενή ( τουρισμός, εμπόριο και υπηρεσίες). Τα τελευταία μάλιστα χρόνια παρατηρείται επιπλέον στροφή στις επενδύσεις που άπτονται του τουρισμού. Αυτό καθιστά τα Χανιά άρτια πόλη ως προς την τουριστική της υποδομή. Χιλιάδες τουριστών καταφθάνουν εδώ, ειδικά του καλοκαιρινούς μήνες για να επισκεφθούν αυτή την ρομαντική πόλη της Κρήτης. Το γεγονός ότι τα Χανιά συνδέονται αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς με την υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό, κάνει την πόλη ακόμη πιο ξακουστό θέρετρο για τους τουρίστες. Το λιμάνι της Σούδας, όπου δένουν εμπορικά κυρίως πλοία, αποτελεί πύλη εισαγωγών και εξαγωγών τόσο για την Κρήτη, όσο και για την Ελλάδα γενικότερα.

Παρά τα προτερήματα τους , τα Χανιά χαρακτηρίζονται και από ισχυρά μειονεκτήματα που μαστίζουν την τοπική κοινωνία και δεν έχουν καταφέρει να αντιμετωπιστούν με την εφαρμογή νόμων και την αρωγή της αστυνομίας. Συχνά, η ιδιαίτερη  κουλτούρα που ακολουθείται  στη Κρήτη, ωθεί τους ντόπιους στην παρανομία, ακόμη και σε νεαρές ηλικίες. Τα Χανιά ανά τακτά διαστήματα, απασχολούν το αστυνομικό δελτίο με ανθρωποκτονίες, εξαφανίσεις ατόμων ενηλίκων και μη,  ναρκωτικά, απάτες, ακόμη και ζωοκλοπές. Η εταιρεία του Αλέξανδρου Κίτσιου «Ντετέκτιβ- Κίτσιος», συνεργάζεται με έμπειρους και καταξιωμένους ιδιωτικούς ερευνητές και έχει διαλευκάνει ποικιλία υποθέσεων στα Χανιά της Κρήτης. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός και η πολυετής εμπειρία που η εταιρία μας διαθέτει, δεν αφήνει περιθώρια λάθους σε κάθε περίπτωση που αναλαμβάνει η εταιρία «Ντετέκτιβ- Κίτσιος».

Κανένας σχεδόν δείκτης εγκληματικότητας δεν μειώθηκε τα τελευταία χρόνια στο νομό Χανίων, με τις ανθρωποκτονίες να είναι στην κορυφή και την καλλιέργεια – χρήση ναρκωτικών ουσιών να ακολουθεί. Η οπλοκατοχή και η οπλοχρησία πια φαντάζουν σύνηθες φαινόμενο και η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί κατά συνέπεια να προλάβει και να περιορίσει τέτοιου είδους  παραβατικές συμπεριφορές. Ο ρόλος του ιδιωτικού ερευνητή είναι καίριας σημασίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας, η οποία συχνά τίθεται σε κίνδυνο,  εξαιτίας  των απατών που λαμβάνουν χώρα, και των δεκάδων κλοπών που σημειώνονται καθημερινά ακόμη και στον τομέα της κτηνοτροφίας, που μαστίζεται λόγω των ζωοκλοπών που είθισται να συμβαίνουν εδώ. Η εταιρία «Ντετέκτιβ- Κίτσιος» υπόσχεται  σας υποστηρίξει ενεργά σε κάθε είδους πρόβλημα που σας απασχολεί, ιδιωτικής ή επαγγελματικής φύσης. Η εμπειρία μας, μας καταξιώνει στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών . Εμπιστευθείτε μας!

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας