ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΕΡΚΥΡΑ

Είναι ο πιο χαρακτηριστικός ήχος της πόλης: σχεδόν κάθε δέκα λεπτά θα ακούσετε τα αεροπλάνα που πετάνε χαμηλά καθώς προσγειώνονται ή απογειώνονται από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, το οποίο βρίσκεται μέσα στην πόλη. Δεκάδες πτήσεις από κάθε σημείο της Ευρώπης πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Κατευθυνθείτε στο Κανόνι, δίπλα στην Παναγιά Βλαχέρνα και απέναντι από το Ποντικονήσι, για να επιδοθείτε στο plane spotting, την παρατήρηση δηλαδή των αεροσκαφών και τη φωτογράφισή τους από κοντινή απόσταση. Μια πολύ στενή λωρίδα γης 300 μ., το Πέρασμα, συνδέει το Κανόνι με την απέναντι πλευρά: είναι το ιδανικό σημείο για να παρατηρήσει κανείς τα αεροπλάνα να πετάνε από πάνω, καθώς κατεβαίνουν για να πλησιάσουν τον διάδρομο προσγείωσης, που βρίσκεται περίπου 200 μέτρα πίσω.

Χωριά με σπίτια σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου -από απαλό ροζ μέχρι σκούρο κεραμιδί- υψώνονται σε ένα δαίδαλο σοκακιών, με σεντόνια απλωμένα στα παράθυρα και καλόκαρδες γυναίκες να ξεπροβάλλουν στο κατώφλι. Στους απέραντους ελαιώνες το πράσινο γίνεται σύμβολο της ανόθευτης φύσης: αμμόλοφοι σπαρμένοι με κρίνους από τη Μινωική εποχή συναντούν λίμνες με φλαμίνγκο, ενώ ατέλειωτες παραλίες με χρυσή άμμο, κεδροδάση και αμμοθίνες με ορχιδέες ζωγραφίζουν ένα ανεπανάληπτο τοπίο. Η Κέρκυρα είναι ένας τόπος που συγκρατεί το χρόνο με την ευγένεια και την αβροφροσύνη άλλων εποχών.

Παρά ωστόσο τις ομορφιές της πόλης αυτής, η παραβατικότητα και η ανομία δεν σπανίζουν. Συγκρίνοντας τα υπάρχοντα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα στα Επτάνησα, διαπιστώνει κανείς ότι η Κέρκυρα διεκδικεί τη μερίδα του λέοντος. Το τελευταίο διάστημα η εγκληματικότητα σε ολάκερη την ελληνική επικράτεια είναι πραγματικά ανεξέλεγκτη. Από αυτή την μάστιγα της τρομοκρατίας και του ανεξέλεγκτου εκφοβισμού δεν θα μπορούσε να ξεφύγει το νησί. Με περιπολίες αστυνομικών επιχειρεί η ηγεσία της Αστυνομίας να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα στην Κέρκυρα. Πριν μόλις λίγες ημέρες ήρθε στο φως η αποκάλυψη μιας σορού μιας 62χρονης γυναίκας μέσα σε πηγάδι, βάθους πολλών μέτρων. Η αποκάλυψη αυτή, συντάραξε την τοπική κοινωνία, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μαρτυρία σχετικά με το σπάνιο αυτό συμβάν και σχετικά με τις συνθήκες κατά τις οποίες η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο πηγάδι. Περιπτώσεις σαν και αυτές δεν αφήνουν αδιάφορους τους κατοίκους του νησιού. Ο πολιτικός εμπαιγμός, η παράνομη είσοδο των δήθεν προσφύγων, η οικονομική κρίση, η κοινωνική εξαθλίωση, ο  εθνομηδενισμός, αλλά και η οργή των πολιτών για όλα τα ως άνω, δημιουργούν την έκρηξη της εγκληματικότητας. Στην Κέρκυρα οι δολοφονίες, οι πυρπολισμοί, οι εκβιασμοί, οι τραμπουκισμοί, τα ναρκωτικά και άλλες άνομες πράξεις έχουν πιάσει ταβάνι. Βεβαίως και δεν πρέπει να κατηγορηθεί το ανθρώπινο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Όμως υπάρχουν σοβαρά θέματα που θα πρέπει να αναδειχθούν και να ενημερωθούν οι δημότες.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ – Κίτσιος», ακολουθώντας τις τάσεις της κοινωνίας και τις ανάγκες της καθημερινότητας των κατοίκων της Κέρκυρας, έχουν στη “φαρέτρα” τους μια πολυετή εμπειρία και ένα άριστα εκπαιδευμένο του ανθρώπινο δυναμικό στοιχεία σημαντικά για την επιτυχή εξιχνίαση δυσεπίλυτων υποθέσεων.  Παρά το γεγονός ότι στη πόλη δεν υπάρχουν κρούσματα σκληρής εγκληματικότητας, η συμβολή του ιδιωτικού ερευνητή παραμένει σημαντική καθώς στην Κέρκυρα αρμόδιοι ερευνητές με τους οποίους τα γραφεία «Ντετέκτιβ- Κίτσιος» συνεργάζονται, έχουν κληθεί να αντιμετωπίζουν περιπτώσεις επαγγελματικής διαφθοράς, ναρκωτικών, εξαφανίσεις ατόμων και οικονομικά εγκλήματα. Χρησιμοποιώντας τις πιο κατάλληλες μεθόδους για την εκάστοτε περίπτωση, σε συνδυασμό με την άρτια τεχνολογία των γραφείων ιδιωτικής έρευνας «Ντετέκτιβ – Κίτσιος», σας συνδράμουμε στην ασφαλή και στοιχειοθετημένη λύση των περιπτώσεων που σας απασχολούν. Η συνεχής επικοινωνία μας με τους εντολείς μας, μας δίνει την δυνατότητα της συνεχούς ανταλλαγής χρήσιμων πληροφοριών, και έτσι στην άμεση επίλυση των προβλημάτων, επαγγελματικών και προσωπικών.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας το συντομότερο δυνατό, για αν αποφασίσουμε από κοινού την καταλληλότερη για την περίπτωσή σας μέθοδο δράσης μας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας