Εντοπισμός Οφειλετών

Η αθέτηση μιας εταιρικής συμφωνίας μεταξύ μιας επιχείρησης και των προμηθευτών της αλλά και πελατών της αποτελεί το πιο συνηθισμένο φαινόμενο εταιρικής απάτης.

Σας χρωστάνε χρήματα και δεν απαντάνε στο τηλέφωνο;

Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές αναλαμβάνουν υποθέσεις εντοπισμού ανθρώπων που σας εξαπάτησαν οικονομικά και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι πέφτουν θύματα περιπτώσεων όπου:

  • Πελάτες οι οποίοι έχουν λάβει το προϊόν ή την υπηρεσία σας και δεν έχουν καταβάλει το αντίστοιχο χρηματικό ποσό πληρωμής
  • Προμηθευτές οι οποίοι δεν σας έχουν παραδώσει την αναμενόμενη πρώτη ύλη και εμπορεύματα, ενώ τους έχετε πληρώσει
  • Συνεργάτες, εταίροι, λογιστές, αλλά ακόμα και υπάλληλοι, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την καλή σχέση μαζί σας και υπεξαιρούν χρηματικά ποσά από την επιχείρησή σας εν αγνοία σας

Ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στις ενέργειές μας

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα φαινόμενα εταιρικής απάτης που συναντούμε. Για τα παραπάνω υπάρχουν αυτοματοποιημένα συστήματα, τεχνολογικός εξοπλισμός και τεχνικές που ακολουθούμε για να εντοπίσουμε την αλήθεια και να πάρετε αυτό που δικαιούστε. Για πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις, θα λάβετε την πλήρη προσοχή του ιδιωτικού ερευνητικού μας γραφείου, όπου θα εκτελέσουμε εξατομικευμένη έρευνα σε βάθος για να σας βοηθήσουμε.

Μόλις αναλυθούν όλες οι πληροφορίες μεμονωμένα, το ιδιωτικό ερευνητικό μας γραφείο σας παρέχει ολοκληρωμένες αναφορές που περιλαμβάνουν βαθιά πληροφόρηση για την εταιρεία-στόχο σας. Οι αναφορές μας παρέχουν την πανοραμική όψη και σε βάθος λεπτομέρεια που οι πελάτες μας χρειάζονται για να λάβουν αποφάσεις βάσει επαληθεύσιμων γεγονότων.

Κινηθείτε νομικά χωρίς φόβο

Η γνώση είναι πλεονέκτημα και μερικές φορές μια νομική απαίτηση. Συγκεκριμένες πληροφορίες μπορεί να σημαίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να σας βοηθήσουν να μετριάσετε τους κινδύνους στις επιχειρηματικές σας σχέσεις. Όλα τα στοιχεία που θα σας παραδώσουμε είναι εξακριβωμένα και έχουν νομική ισχύ ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μηδενίστε τους οφειλέτες σας

Ελάτε σε επαφή άμεσα μαζί μας για να δράσουμε προσεκτικά και με επαγγελματική ταχύτητα. Μη δέχεστε να σας χρωστάνε χρήματα χωρίς να γνωρίζετε την κατάσταση της οικονομικής οφειλής. Στην εποχή της οικονομικής ύφεσης και αβεβαιότητας που κυριαρχεί σήμερα στην Ελληνική πραγματικότητα, οι υποθέσεις εντοπισμού οφειλετών ολοένα και αυξάνονται. Είμαστε στο πλάι σας για να βάλουμε μαζί τέλος σε αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

 

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας