ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ

Η πόλη των Τρικάλων είναι πόλη της δυτικής  Θεσσαλίας και πρωτεύουσα του δήμου Τρικκαίων. Ο δήμος αυτός έχει πάρει το όνομά του από τη Νύμφη Τρίκκη , η οποία λέγεται ότι ήταν κόρη του Πηνειού ή του Ασωπού ποταμού. Είναι μια πόλη που απαριθμεί  61.653 με βάση την απογραφή του 2011.

Ειδικά τον χειμώνα, η πόλη αυτή  αποτελεί τουριστικό θέρετρο λόγω των όμορφων ορεινών προορισμών που την περιβάλλουν. Η Ελάτη και το Περτούλι είναι από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους εκατοντάδες λάτρεις των χειμερινών αποδράσεων που συρρέουν εδώ για να απολαύσουν το χιόνι σε συνδυασμό με το νόστιμο φεσκομαγειρεμένο φαγητό. Παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη πόλη, και παρά την παραδοσιακότητα που την διακρίνει,  ακόμη και εδώ, στα Τρίκαλα,  ανθίζουν η παραβατικότητα ανηλίκων, οι κλοπές, οι οικογενειακές εντάσεις μεταξύ συζύγων και οι επαγγελματικές διαφορές. Η εταιρεία «Ντετέκτιβ- Κίτσιος» βρίσκεται κοντά σας για να σας δώσει άμεσα τις απαντήσεις που ψάχνετε, για ό, τι σας απασχολεί. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει η εταιρία μας και η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της διακριτικής έρευνας, μας επιβεβαιώνουν σε κάθε περίπτωση.

Η όμορφη πλευρά της πόλης που περιγράφηκε πιο πάνω, δεν αργεί να δώσει τη θέση της στην εγκληματικότητα και την βία, που τα τελευταία χρόνια αλλάζουν άρδην την κοινωνική συνοχή της επαρχίας που  στο παρελθόν θεωρούνταν δεδομένη. Η εταιρεία «Ντετέκτιβ- Κίτσιος» δραστηριοποιείται και στα Τρίκαλα με σκοπό να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών της από εγκληματικές και παραβατικές συμπεριφορές.

Η εταιρία «Ντετέκτιβ – Κίτσιος» διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και είναι σε θέση να αναλάβει τη διεξαγωγή ερευνών κάθε είδους. Όπως είναι άλλωστε γνωστό, φροντίζουμε να είμαστε σε επαφή με τους πελάτες μας σε κάθε στάδιο της έρευνάς μας με σκοπό την σύντομη και αίσια έκβαση των ερευνών μας. Οι συνεργάτες της «Ντετέκτιβ-Κίτσιος» λόγω της καταξίωσης και της διακριτικότητας που τους χαρακτηρίζει, είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε θέματα που αφορούν ακόμη και ανήλικα άτομα. Τέτοιου είδους υποθέσεις, χρίζουν ειδικού χειρισμού, που οι έμπειροι συνεργάτες μας σας εγγυώνται. Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας