ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΕΡΡΕΣ

Οι Σέρρες αποτελούν την μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας μετά την Θεσσαλονίκη.  Είναι μια όμορφη πόλη που φιλοξενεί διαφόρους πολιτισμούς και θρησκείες,  όμορφα φυσικά τοπία, επιχειρήσεις, καταστήματα και πληθώρα φοιτητών. Την πόλη αυτή περιβάλλει το όμορφο φυσικό τοπίο που μαγεύει δεκάδες τουριστών ετησίως, με την λίμνη  Κερκίνη, το μαγευτικό δάσος του Λαϊλιά με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο και τις ιαματικές υδροθεραπευτικές πηγές να κερδίζουν έδαφος  στην τουριστική αγορά.

Σημαντικό κομμάτι του μόνιμου πληθυσμού αποτελούν οι φοιτητές που διαμένουν στην πόλη των Σερρών , ενισχύοντας την οικονομία του τόπου και τους ήδη έντονους καθημερινούς ρυθμούς. Εδώ έχουν δημιουργηθεί τμήματα σπουδών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Κεντρικής Μακεδονίας και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας άτομα νεαρής ηλικίας από όλη την Ελλάδα.

Η πόλη αυτή, τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ιδιαίτερη φήμη κατά την περίοδο των Χριστουγέννων κατά την οποία διοργανώνονται πλήθος χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων προσελκύοντας εκατοντάδες τουριστών. Μετά το πέρας της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, σειρά έχουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που δίνουν την ευκαιρία στην πόλη για πιο εύθυμο προφίλ.

Εξαιτίας ωστόσο  της γεωγραφικής θέσης των Σερρών, κοντά στα σύνορα της Ελλάδας με τα Βουλγαρικά σύνορα, της πολυπολιτισμικότητας που την χαρακτηρίζει, και της ποικιλίας θρησκευτικών πεποιθήσεων που υφίστανται , το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Αλέξανδρος Κίτσιος»  έχει επανειλημμένα φέρει σε πέρας υποθέσεις στην πόλη των Σερρών.  Η προάσπιση των συμφερόντων των εντολέων μας είναι βασική μέριμνά μας. Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της παραβατικότητας αποτελούν εγγύηση των αποτελεσμάτων μας στον τομέα της ιδιωτικής έρευνας. Η ευαίσθητη και νευραλγική γεωγραφική τοποθέτηση του τόπου αυτού δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για παραβατικές συμπεριφορές. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ολοένα και πιο πολύ την έξαρση της εγκληματικότητας και τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ζωή τους καθημερινά, με τα ποσοστά νεανικής παραβατικότητας να αυξάνονται κατακόρυφα.

Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών «Αλέξανδρος Κίτσιος»  αποτελεί την πλέον κατάλληλη λύση για την διερεύνηση πάσης φύσεως κωλύματος, επαγγελματικού και ιδιωτικού.  Προσεγγίζοντας με υπευθυνότητα και διακριτικότητα κάθε σας υπόθεση, αναλαμβάνουμε να δώσουμε στοιχειοθετημένες λύσεις σε ότι σας προβληματίζει. Οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες μας θα φανούν σημαντικοί αρωγοί, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας και την χρήση των τελευταίων τεχνολογικών μέσων που χρησιμοποιούνται για την ανάδειξη της αλήθειας σε  επαγγελματικά και ιδιωτικά θέματα που σας απασχολούν.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να διερευνήσουμε την πιο κατάλληλη μορφή δράσης μας για την περίπτωσή σας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας