Ειδικές Αποστολές

Το ιδιωτικό γραφείο ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος» αναλαμβάνει, με μεγάλη επιτυχία, και υποθέσεις που χαρακτηρίζονται από ιδιαιτερότητα και έχουν αυξημένο βαθμό επικινδυνότητας ως προς την εκτέλεσή τους.

Υποψιάζεστε πως οικείο σας πρόσωπο κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών;

Οι έρευνες σχετικά με τα ναρκωτικά είναι μερικές από τις πιο εντατικές και επικίνδυνες έρευνες. Η διερεύνηση ύποπτης χρήσης ναρκωτικών και η αντιμετώπιση αντίστοιχων υποθέσεων απαιτεί υπομονή και πλευρική προσέγγιση. Λίγοι άνθρωποι θέλουν να δώσουν μια δήλωση σχετικά με τις γνώσεις τους για θέματα ναρκωτικών.

Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές λειτουργούν εποπτικά και κάνουν χρήση σύγχρονου εξοπλισμού παρακολούθησης, σε συνδυασμό με τεχνικές φυσικής παρακολούθησης, για να εξακριβώσουν τις όποιες υποψίες υπάρχουν. Μας διακρίνει η διακριτική παρακολούθηση ατόμων για τα οποία έχετε την αίσθηση ότι έχουν μπλέξει με ναρκωτικά, καταγράφοντας τις κινήσεις, νέες συνήθειες και τυχόν παραβατικές συμπεριφορές που τους χαρακτηρίζουν, προκειμένου να αποκτήσετε μια σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα και να προβείτε στη συνέχεια στις απαραίτητες ενέργειες.

Έρευνα και παρακολούθηση μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων

Οι εξειδικευμένοι ιδιωτικοί ερευνητές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι σε θέματα λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μετά την επιτυχή απόκτησή τους ακολουθεί η επεξεργασία τους σε συνεργασία με τους επιστημονικούς συνεργάτες μας και τα ειδικά εργαστήρια και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό τους.

Η χρησιμότητα των δακτυλικών αποτυπωμάτων έγκειται στον προσδιορισμό του “πορτρέτου” ενός ύποπτου (χρώμα ματιών, χρώμα μαλλιών κλπ), βοηθώντας σημαντικά την έρευνα ως προς τον εντοπισμό του. Επίσης, συμβάλλουν στη διενέργεια τεστ DNA.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας