Απιστία – Μοιχεία

Παραδίδουμε γεγονότα και αποδείξεις απιστίας, και το κάνουμε καλά. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε και οι τεχνικές παρακολούθησης που εφαρμόζουμε σας δίνουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – όπου και αν βρίσκεστε.

Νιώθετε ότι σας λένε ψέματα;

Οι άνθρωποι είναι πολύ δημιουργικοί όταν λένε ψέματα. Όταν καταφέρνουν να το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα (πολλές φορές για περισσότερα από 10-15 χρόνια), το κάνουν καλά. Λένε ψέματα και εσείς, ως σύντροφος, δε βλέπετε τα σημάδια και δεν παρατηρείτε κάτι ασυνήθιστο. Έχουμε δει ανθρώπους να έχουν πολλές υποθέσεις απιστίας ταυτόχρονα και να ζουν διπλή ζωή. 

Σας εξαπατά ο/η σύντροφός σας;

Αδιαμφισβήτητα σημάδια απιστίας αποτελούν:

  • Η ερωτική σας ζωή έχει γίνει χειρότερη και μονότονη με το πέρασμα του χρόνου.
  • Ο σύντροφός σας ξαφνικά έκανε καινούριες φιλίες και δε σας δείχνει το ενδιαφέρον που είχατε συνηθίσει.
  • Λείπει για ώρες από το σπίτι ή αργεί να επιστρέψει από τη δουλειά χωρίς να σας λέει ξεκάθαρα που ήταν τόσες ώρες.
  • Η συνολική συμπεριφορά απέναντί σας έχει αλλάξει: θυμώνει πιο εύκολα, δείχνει αδιαφορία και δεν κάνει τις απλές ερωτήσεις: πως ήταν η μέρα σου;
  • Παραδόξως, μεγάλο ποσοστό των ατόμων που διαπράττουν απιστία αλλάζουν τη συμπεριφορά τους εσκεμμένα και φέρονται καλοπροαίρετα θέλοντας να ρίξουν στάχτη στο σύντροφό τους. Αγοράζουν δώρα και δείχνουν παραπάνω ενδιαφέρον για να καλύψουν τα νώτα τους.

Πως προσεγγίζουμε τέτοιες περιπτώσεις

Οι ερευνητές μας γνωρίζουν τα μοτίβα που πρέπει να αναζητήσουν όταν παρακολουθούν ύποπτους. Γνωρίζουμε τους τρόπους που κρύβουν τα ίχνη τους και ξέρουμε πώς να τους πιάσουμε με λερωμένα τα χέρια. Γνωρίζουμε ακόμη και τα ψέματα που λένε στους συναδέλφους τους. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι πως γνωρίζουμε να τα εντοπίσουμε και να κρατήσουμε αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, η πλειοψηφία των ανθρώπων που έρχονται σε εμάς με υποψίες απιστίας δεν είναι απλά ανασφαλείς. Συνήθως, υπήρξε όντως κάποιο είδος απιστίας. 

Είναι σημαντικό να έχετε στην κατοχή σας αρκετά αποδεικτικά στοιχεία πριν ζητήσετε το λόγο από το σύντροφό σας

Στην περίπτωση που ρωτήσετε το σύντροφό σας εάν στην πραγματικότητα σας εξαπατά, θα σας πει ψέματα. Κάποιος που απιστεί χρησιμοποιεί κάθε είδους χειραγωγική τακτική για να κρύψει ό,τι έχει κάνει. Επιπλέον, μόλις του ζητήσετε το λόγο, θα γίνει περισσότερο προσεκτικός στις κινήσεις του, κάνοντας αυτομάτως πιο δύσκολο τον εντοπισμό αποδεικτικών στοιχείων. Εάν υποψιάζεστε την απιστία, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας προσλάβετε για να συλλέξουμε τα αποδεικτικά στοιχεία. Προχωρήστε σε αντιπαράθεση μόνο στην περίπτωση που μπορείτε να αποδείξετε πέρα από κάθε σκιά αμφιβολίας ότι οι υποψίες σας είναι ορθές. Μόλις έχετε τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια σας θα ξέρετε πραγματικά με ποιον ζείτε τόσο καιρό και θα έχετε το πλεονέκτημα ενώπιον δικαστηρίου, εφόσον θέλετε να προχωρήσετε σε διαζύγιο.

Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν, αλλά ο χρόνος σας δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση.

Μόλις ο σύντροφός σας διαπράξει απιστία μια φορά χωρίς να το καταλάβετε, δε θα σταματήσει. Αλλά πόσο καιρό θα χρειαστεί προτού καταλάβετε τελικά τι συμβαίνει; Μην σπαταλάτε τα χρόνια σας με κάποιον που απιστεί. Καλέστε μας και μάθετε την αλήθεια σήμερα!

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας