Φθορά Περιουσίας

Οποιαδήποτε ζημιά σε προσωπική περιουσία (οικεία, αυτοκίνητο κλπ) αλλά και σε πάγια αντικείμενα μιας επιχείρησης αποτελεί φθορά περιουσίας και διώκεται ποινικά.

Έχετε υποστεί υλικές ζημιές;

Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται η απλή φθορά ενός αυτοκινήτου (σπάσιμο τζαμιών, χάραξη περιφέρειας αμαξιού κλπ) αλλά και μεγάλες μορφές βανδαλισμού καταστημάτων και άλλων επαγγελματικών χώρων. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ζημιά έχει γίνει και πέρα από τη λειτουργική απώλεια, πρέπει να επωμιστείτε και τις οικονομικές ζημίες που μπορεί να επιφέρουν τέτοιες ενέργεις.

Ο ρόλος του ιδιωτικού ερευνητή

Εάν γνωρίζετε ποιος είναι ο δράστης, οι εξειδικευμένοι ερευνητές μας μπορούν να τον εντοπίσουν άμεσα και να σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές να συμβάλλουν στο αίσιο τέλος της υπόθεσης.

Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να μη γνωρίζετε ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες. Δεν υπήρχαν κάμερες ούτε κάποιος μάρτυρας μπροστά στο συμβάν. Το ιδιωτικό μας γραφείο ερευνών παρέχει υπηρεσίες ταυτοποίησης δακτυλικών αποτυπωμάτων, σε συνεργασία με εγκεκριμένα και αναγνωρισμένα μικροβιολογικά κέντρα σε όλη τη χώρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο εντοπισμός του δράστη αποτελεί βασική προϋπόθεση προκειμένου ο ιδιοκτήτης να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Προστασία από Επιτήδειους

Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες πρόληψης και προστασίας της περιουσίας σας, είτε αυτό είναι μια οικεία, είτε επαγγελματικός χώρος. Πέρα από τη φυσική μας παρουσία, ελέγχουμε την περίμετρο και στήνουμε το απαραίτητο σύστημα παρακολούθησης, από απλή εγκατάσταση καμερών μέχρι και τοποθέτηση ειδικών πομπών προσπέλασης στις κύριες εισόδους.

 

 

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας