ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η Καρδίτσα, αν και δεν κατατάσσεται ψηλά στον πληθυσμιακό δείκτη μόνιμων κατοίκων, αποτελεί μια από τις πιο καλά ρυμοτομημένες πόλης της Ελλάδος, μια και είναι πεδινή, με πολλούς πεζόδρομους και το πρώτο δίκτυο ποδηλατοδρόμων. Χαρακτηρίζεται από την αντίθεση της άγριας ομορφιάς των Αγράφων και του θεσσαλικού κάμπου. Το τουριστικό θέρετρο της λίμνης Πλαστήρα προσελκύει πλήθος τουριστών τους χειμερινούς κυρίως μήνες, καθώς η διαδρομή στα ελατόδαση  αποζημιώνει τους επισκέπτες, ενώ η λίμνη προσφέρεται για ψάρεμα,  για κανό, υδροποδήλατα, ή βαρκάδα με κουπιά. Εδώ υπάρχουν δύο σκοπευτήρια όπου οι φανατικοί του σπορ μπορούν να εξασκήσουν το ταλέντο τους. Τα λουτρά του Σμοκόβου, υποδέχονται επισκέπτες για ιαματικό τουρισμό, μεγαλύτερης φυσικά ηλικίας, δίνοντας στην Καρδίτσα ον χαρακτηρισμό μιας ανερχόμενης τουριστικά πόλεως.  Το φυσικό περιβάλλον σαγηνεύει τους επισκέπτες με την εναλλαγή χρωμάτων και εικόνων που υπάρχουν εδώ.

Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών της «Ντετέκτιβ Κίτσιος» δραστηριοποιείται στην πόλη της Καρδίτσας  με μεγάλη επιτυχία, διαλευκαίνοντας πληθώρα υποθέσεων, κυρίως ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή. Δεν είναι λίγες οι φορές που οργανώθηκαν εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιοχή της Καρδίτσας για αντιμετώπιση εμπορίας ναρκωτικών. Οι ιδιωτικοί ερευνητές με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρία «Ντετέκτιβ Κίτσιος» μπορούν να σας εγγυηθούν την σύντομη αντιμετώπιση των υποθέσεων που σας απασχολούν, με ιδιαίτερους και διακριτικούς χειρισμούς που απαιτούνται, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ανηλίκους, ναρκωτικά, μαστροπεία.

Αν και το φαινόμενο της εγκληματικότητας δεν είναι καινούριο, τώρα πια έχει πάρει ανεξέλεγκτη τροπή εξαιτίας της οικονομικής, ηθικής, οικογενειακής και πνευματικής κρίσης που ζούμε καθημερινά. Ο Κάιν σκότωσε τον αδερφό του Άβελ, αναφέρει η Βίβλος, τονίζοντας την αρχέγονη καταγωγή του φαινομένου αυτού. Η ανυπαρξία κοινωνικού ελέγχου στα μεγάλα αστικά κέντρα, έτσι και στην Καρδίτσα, δεν μπορεί να αναπληρωθεί από την αστυνόμευση. Η παρουσία των ιδιωτικών ερευνητών είναι καταλυτικής σημασίας για την ανάπτυξη αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο. Χάρη στην καλή γνώση του τόπου της Καρδίτσας στην «Ντετέκτιβ Κίτσιος», μπορούμε να σας υπογράψουμε την άριστη αντιμετώπιση των προβλημάτων που σας απασχολούν, σε άμεσο χρόνο.  Ο ρυθμός που έχει πάρει η κλιμάκωση της εγκληματικότητας τείνει να απειλεί την κλιμάκωση της κοινωνικής συνοχής.

Στην «Ντετέκτιβ Κίτσιος» πιστεύουμε ότι η καλή και συνεχείς επικοινωνία με τον πελάτη βοηθά στο να ενωθούν πιο εύκολα τα κομμάτια του πάζλ. Για τον λόγο αυτό, φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη των ερευνών μας. Τα αποτελέσματα και η πολυετής εμπειρία μας αποδεικνύουν την καταξίωσή μας στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε προβλήματα κάθε είδους, οικογενειακά, επαγγελματικά ή ακόμη και κοινωνικά. Αρκετές είναι οι φορές που η εταιρία «Ντετέκτιβ Κίτσιος» έχει φέρει στο φώς περιπτώσεις κοινωνικού αποκλεισμού, bulling, ναρκωτικών, περιπτώσεις «μπλε φάλαινα» από το οποίο δεκάδες ζωές ανηλίκων θέτονται σε κίνδυνο. Η έγκυρη επέμβαση των καταξιωμένων συνεργατών μας αποζημίωσε πολλούς πελάτες που μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους.

Επιπροσθέτως, ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτουμε στην «Ντετέκτιβ Κίτσιος», μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε  περιπτώσεις εντοπισμού κινητού τηλεφώνου, εκφοβισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κακόβουλες κλήσεις και πλήθος άλλων παραβατικών συμπεριφορών.

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας