Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος» υποχρεούται εκ των προτέρων να ενημερώσει τους πελάτες της ότι η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με βάση τον νόμο 3206/2003, ο οποίος αναφέρεται σαφώς στους ιδιωτικούς ερευνητές και όπως αυτός ορίζεται  στο ΦΕΚ 298/Α23.12.2003, απαγορεύει ρητά την παρακολούθηση τηλεφώνων κάθε είδους, με εξαίρεση ιδιαίτερες περιπτώσεις και μόνο αν υφίσταται θεμιτός σκοπός. Ωστόσο, το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος» υποχρεούται να λειτουργεί σύμφωνα με το πλαίσιο του προαναφερθέντος νόμου, που αναφέρεται σε όλα τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών.

Η δεδομένη απαγόρευση παρακολούθησης τηλεφώνων και κινητών τηλεφώνων καταρρίπτεται σε εξαιρετικές και μόνο περιπτώσεις όπου συντρέχουν λόγοι υγείας και ασφάλειας.

Πότε είναι σημαντική η παρακολούθηση κινητού;

Το ιδιωτικό γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος» κατατάσσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία ως μια από τις σημαντικότερες δράσεις του, γιατί μπορεί να λάβει πολλές μορφές: παρακολούθηση κινητού ανηλίκου από τους κηδεμόνες του, παρακολούθηση και η προστασία ανθρώπων που πάσχουν από άνοια ή αλτσχάϊμερ, ακόμη και παρακολούθηση εταιρικών κινητών τηλεφώνων των υπαλλήλων από τον εργοδότη.

Οι πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους περισσότερους ανθρώπους αφορούν:

  • Συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως ιστορικό αναζητήσεων και σημειώσεις
  • Μηνύματα (υπάρχοντα και διαγραμμένα), ηλεκτρονική αλληλογραφία και πληροφορίες κλήσεων
  • Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο (υπάρχοντα και διαγραμμένα)
  • κρυφές εφαρμογές, εισερχόμενες παραβιάσεις ασφάλειας και σφάλματα που ενδέχεται να έχει η συσκευή

Τα σύγχρονα λογισμικά παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία πάνω στα συγκεκριμένα θέματα επιτρέπουν την ανάκτηση οποιαδήποτε πληροφορίας χρειαστεί, δίχως να αντιληφθεί κάτι ο κάτοχος του κινητού.

Τα προγράμματα παρακολούθησης που επιλέγονται να τοποθετηθούν, αποστέλλουν σε κάποιο διαδικτυακό διακομιστή που έχει οριστεί πληροφορίες που ανακτώνται σε όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Έτσι, θα είναι κανείς σε θέση με τη χρήση του ίντερνετ και τους ειδικούς κωδικούς ασφαλείας  να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες πληροφορίες που τυχόν έχουν ανταλλαγεί.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας το τι επιτάσσει ο νόμος για την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω και να συναποφασίσουμε τον καταλληλότερο τρόπο δράσης μας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας