ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Πειραιάς, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό “σταυροδρόμι” της Ευρώπης, μιας και είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου. Καθημερινά, από το λιμάνι του Πειραιά μετακινείται χιλιάδες κόσμου και μεταφέρονται τόνοι εμπορευμάτων.

Η διακίνηση και η μετακίνηση αυτού του τεράστιου όγκου, εκτός της θετικής επιρροής που έχει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, κρύβει και πάρα πολλά αρνητικά στοιχεία. Κλοπές, διακίνηση λαθρομεταναστών, οικονομικές απάτες, πλαστογραφία, εμπορία ναρκωτικών και μαστροπεία, αποτελούν καθημερινά φαινόμενα στην περιοχή του Πειραιά, των οποίων ο αριθμός έχει πολλαπλασιαστεί, γεγονός που κάνει αδύνατη την αντιμετώπιση τους, στο σύνολό τους.

Τα διακεκριμένα γραφεία ΚΙΤΣΙΟΣ με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ιδιωτικής έρευνας και έχοντας επιλύσει έναν πραγματικά μεγάλο αριθμό υποθέσεων, αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των άλυτων προβλημάτων που σας αφορούν και στα οποία θέλετε να δώσετε ένα τέλος! Μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία των Αθηνών, για να συζητηθούν ενδελεχώς οι τρόποι και οι διαδικασίες αντιμετώπισης των προσωπικών σας υποθέσεων, όσο δυσεπίλυτες και αν είναι!

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας