ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΗΒΑ

Η Θήβα βρίσκεται στον νομό Βοιωτίας και οι ρίζες της «κρατάνε» απο την αρχαιότητα. Η πατρίδα του Επαμεινώνδα και του Πελοπίδα χτίστηκε σύμφωνα με τον μύθο, από τον Κάδμιο ο οποίος ανέγειρε τα περίφημα τείχη της Κάδμιας που είναι η ακρόπολη της Θήβας. Η πόλη ονομάζεται και Θῆβαι, όνομα που σχετίζεται με τις περίφημες Δεκατέσσερις πύλες της, αναφορικά με τον μύθο της Νιόβης. Τα τελευταία χρόνια, στην περιοχή παρατηρείται έντονη αγροτική, εμπορική και βιομηχανική ανάπτυξη με περίπου 120 εργοστάσια να είναι σε λειτουργία, απασχολώντας ένα μεγάλο ποσοστό ανθρωπινού δυναμικού που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή.


Ήδη τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ έχουν αναλάβει και κατάφεραν να φέρουν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία αρκετές υποθέσεις στην πόλη της Θήβας όπου η τοπική κοινωνία έχει πολλάκις σοκαριστεί από διάφορα εγκλήματα. Στυγνές δολοφονίες, απαγωγές, μαστροπεία, ληστείες οδηγών μετά από ενέδρα, βιασμοί, μαχαιρώματα και κλοπές είναι κάποια από αυτά που έχουν κατά καιρούς διαπραχθεί. Λόγω του όγκου της αξιόποινης αυτής δραστηριότητας, απαιτείται η άμεση επέμβαση ερευνητών που να λειτουργούν με συνέπεια, εχεμύθεια, επαγγελματισμό και έχοντας ιδιαίτερες τεχνολογικές γνώσεις, χαρακτηρίστηκα τα οποία σίγουρα διαθέτουν οι έμπειροι και δραστήριοι συνεργάτες της εταιρείας ΚΙΤΣΙΟΣ!

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας