ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΠΟΛΗ

H Τρίπολη είναι μια μικρή πόλη στο κέντρο της Πελοποννήσου που “ξεχειλίζει” από αξιοθέατα, διαθέτοντας παράλληλα ξεχωριστή ιστορία και πολιτισμό. Το όνομα Τρίπολη, προήλθε από στην συνένωση των αρχαίων πόλεων της Μαντινείας, του Παλλαντίου και της Τεγέας ενώ οι Ενετοί κατά τον 15ο αιώνα την αποκαλούσαν Droboliza. Κτισμένη σε ύψος 650 μ. έχει πολλά σημεία αναφοράς που την χαρακτηρίζουν όπως η πλατεία του Αγ. Βασιλείου, η εκκλησία με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που βρίσκεται εκεί, καθώς και τα πάμπολλα μουσεία της. Ας μην ξεχνάμε πως κατά την Επανάσταση του 1821, η ηρωική Τριπολιτσά, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα πεπραγμένα της χώρας, με πρωτεργάτη τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Σήμερα η Τρίπολη, αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης, με σύγχρονες υποδομές και έντονη οικονομική δραστηριότητα.

Παρόλο το μέγεθος της πόλης υπάρχει σωρεία αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα που λαμβάνει χώρα καθημερινά στην συγκεκριμένη περιοχή όπως η διάπραξη ληστειών και δολοφονιών, η παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, χασίς, όπλων και βεγγαλικών, η έκθεση σε κίνδυνο ζωής και η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Η εταιρεία ΚΙΤΣΙΟΣ, δίνει δυναμικά το παρόν στον τομέα της ιδιωτικής έρευνας επιλύοντας καθημερινά μια πληθώρα υποθέσεων συμπεριλαμβανομένου και των ζητημάτων προσωπικής φύσης (μοιχεία, εύρεση χαμένων ατόμων, εύρεση κινητών, έλεγχος τηλεφώνων εσωτερικών χώρων κλπ). Η πολυετή εμπειρία, η άριστη εκπαίδευση, η εχεμύθεια και ο επαγγελματισμός που διακρίνει τους συνεργάτες των γραφείων ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ, την καθιστά ως την νούμερο ένα επιλογή για την αντιμετώπιση κάθε μορφής σύνθετων υποθέσεων!

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας