ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΒΟΛΟΣ

Ο Βόλος είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ελληνικές πόλεις – κι ας θεωρούν πολλοί Βολιώτες ότι έχει χάσει την παλιά αίγλη του. Προσφέρει πολλά χωρίς να σε εξαντλεί στις μετακινήσεις, έχει παλμό και μια φυσιογνωμία αμιγώς αστική. Είναι μια πόλη της επαρχίας, αλλά όχι μια επαρχιακή πόλη. Το παραθαλάσσιο μέτωπό του σφύζει από ζωή, ενώ η γαστρονομία του θεωρείται μνημειώδης. Ο Βόλος απλώνεται από τους πρόποδες του μαγευτικού Πηλίου έως τη θαλασσινή αγκαλιά του Παγασητικού κόλπου. Οδηγώντας στον δρόμο του βουνού, καθώς πλησιάζεις προς την πόλη αποκαλύπτονται εικόνες ιδανικές ενός τόπου που μοιάζει να τα συνδυάζει όλα. Μιας πόλης που έχει μέτωπο στη θάλασσα και το βλέπει. Που έχει πεζοδρομήσει την παραλιακή της λεωφόρο (Αργοναυτών) και παράλληλα διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων και πάρκων. Το εντυπωσιακό ομοίωμα της Αργούς, στην άκρη του λιμανιού δίπλα στα ιστιοπλοϊκά, μοιάζει να περιμένει ένα νεύμα του Ιάσωνα για νέες περιπέτειες. Στην άλλη άκρη δεσπόζει το εμβληματικό γλυπτό της Εθνικής Αντίστασης και το γεφυράκι που περνάει πάνω από τη θάλασσα. Ο παραλιακός πεζόδρομος είναι τόσο μεγάλος όσο χρειάζεται για να σας πλανέψει.

Σήμερα, ο διευρυμένος Δήμος Βόλου αριθμεί περίπου 150.000 κατοίκους, εξακολουθεί να έχει καλή ρυμοτομία και είναι μία από τις πόλεις της ελληνικής επαρχίας που το μέγεθός τους εξασφαλίζει ποιότητα ζωής στους ανθρώπους τους. Είναι αυτό που λέμε «τόσο-όσο». Οι οδοί Ιάσωνος, Δημητριάδος και Ερμού μαζί με τους κάθετους δρόμους, πολλοί από τους οποίους έχουν πεζοδρομηθεί (Κονταράτου, Κουμουνδούρου κ.ά.), συγκροτούν την «καρδιά» του ιστορικού κέντρου, όπου συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο μέρος της εμπορικής κίνησης και της νυχτερινής ζωής. Καταλυτικό ρόλο, βέβαια, διαδραματίζουν οι περίπου 8.000 φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που αποτελούν ζωντανό κύτταρο της πόλης.

Οι ίδιοι οι Βολιώτες δεν κρύβουν ωστόσο την απογοήτευσή τους για τη φθίνουσα πορεία που ακολουθεί η σύγχρονη πολιτιστική ταυτότητα της πόλης. Υπάρχει έκπτωση αξιών και επιπέδου λόγου, καθώς και η παντελής έλλειψη οράματος και δράσης, ιδίως για τα πολιτιστικά θέματα. Σε μια πόλη με την ανάπτυξη που προαναφέρθηκε, την έντονη κινητικότητα πληθυσμών και τουριστών, δε θα μπορούσε να λείπει το αίσθημα ανασφάλειας που δημιουργείται στους κατοίκους της περιοχής, ειδικά και μετά τα έντονα μεταναστευτικά κύματα που πλήττουν τη χώρα μας. . Η «Ντετέκτιβ – Κίτσιος» ως εταιρία ιδιωτικών ερευνών με πολυετή εμπειρία στο χώρο, είναι η πλέον κατάλληλη να αναλάβει παραβατικές  περιπτώσεις  ανηλίκων, κλοπές, ναρκωτικά και επαιτεία που μαστίζουν την σύγχρονη κοινωνία της πόλης του Βόλου. Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια μας χαρακτηρίζουν ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Για τους λόγους που προαναφέρθηκαν και στο όνομα της προσωπικής ασφάλειας, είναι σημαντική η δράση του ιδιωτικού ερευνητή, ώστε να υπάρξει συνδρομή σε περιπτώσεις στις οποίες οι κρατικοί μηχανισμοί είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν ταυτοχρόνως. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ – Κίτσιος» βρίσκεται κοντά σας και στην πόλη του Βόλου, με εξαίρετους συνεργάτες στο είδος τους και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Τα τελευταία χρόνια η διαβίωση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη, προκαλώντας άγχος στους πολίτες και έντονη αβεβαιότητα. Αυτοί οι λόγοι συχνά  αποτελούν το υπόβαθρο για την δημιουργία βίαιων συμπεριφορών, απατών, ληστειών ακόμη και εγκλημάτων έναντι συνανθρώπων μας, προάγοντας το αίσθημα φόβου και καχυποψίας . Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ – Κίτσιος», έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει περιπτώσεις που χρίζουν λεπτών χειρισμών με διακριτικότητα και εχεμύθεια, με την χρήση πάντοτε έννομων μέσων.

Με συνεχή επικοινωνία με τους δυνάμει πελάτες μας στην εταιρία ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ- Κίτσιος», καταφέρνουμε την άμεση ροή των πληροφοριών και την γρηγορότερη λύση των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για αν αντιμετωπίσουμε άμεσα και με επιτυχία το πρόβλημα που σας απασχολεί.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας