Διαζύγιο και Επιμέλεια Τέκνων

Ο αριθμός των διαζυγίων ολοένα και αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Πολλά είναι τα ζευγάρια που προχώρησαν σε γάμο όσο ήταν νέοι και ερωτευμένοι, μόνο για να καταλάβουν αργότερα ότι δεν ταιριάζουν πραγματικά. Το πρόβλημα επιδεινώνεται στην περίπτωση που μπαίνει στη μέση και ένα παιδί – ειδικά ενώπιον δικαστηρίου.

Χρειάζεστε βοήθεια στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για το Διαζύγιο σας;

Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές θα σας βοηθήσουν να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά αφορούν την απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων, οπού το γραφείο μας θα εντοπίσει σχετικούς μάρτυρες και τα απαραίτητα οικονομικά και συμβολαιογραφικά έγγραφα που πιστοποιούν την απόκτηση των εν λόγω περιουσιακών στοιχείων.

Άλλοι λόγοι για να πάρετε διαζύγιο είναι τα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας και ξυλοδαρμού, καθώς και αποτελέσματα τεστ DNA πατρότητας που δεν είναι τα αναμενόμενα.

Από την εμπειρία μας, οι περισσότεροι λόγοι που οδηγούν σε ένα διαζύγιο είναι κάποιου είδους απιστία – μοιχεία. Εάν έχετε υποψίες ότι σας απατά ο σύντροφός σας, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να το εξακριβώσουμε.

Το αποτέλεσμα της ακρόασης παιδικής επιμέλειας δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των παιδιών σας;

Πολλοί είναι οι παράγοντες που καθορίζουν ένα άτομο κατάλληλο για να αναλάβει την ανατροφή ενός παιδιού. Σε αρκετές περιπτώσεις η παρουσία κάποιου ενώπιον δικαστηρίου δεν αντανακλά την αλήθεια. Αυτό συμβαίνει διότι δεν παρουσιάζονται τα απαραίτητα στοιχεία. Αποτέλεσμα είναι ο αδικημένος δικαστικά γονιός να ανησυχεί για την ανατροφή των παιδιών του, καθώς γνωρίζει ότι αυτός που κέρδισε την επιμέλειά τους είναι ανίκανος να παρέχει το κατάλληλο επίπεδο φροντίδας.

Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές εξειδικεύονται σε υποθέσεις επιμέλειας τέκνων και βρίσκονται κοντά σε εσάς και τον δικηγόρο σας καθ’όλη τη διάρκεια της υπόθεσης. Προσφέρουμε τα στοιχεία που χρειάζονται για να αποκαλύψουν την αλήθεια σε όσους πάσχουν από άδικους διακανονισμούς διαζυγίου. Έτσι σας δίνεται και η ευκαιρία για επανακρόαση της υπόθεσης.

Η διαδικασία που ακολουθούμε:

  • Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για να προσδιορίσουμε τα δεδομένα της υπόθεσης. Αυτά θα μας βοηθήσουν να καθορίσουμε το σχέδιο που θα ακολουθήσουμε και τους τρόπους με τους οποίους θα προσεγγίσουμε το πρόβλημα.
  • Διασφαλίζουμε ότι κανείς δεν μπαίνει σε ένα δυνητικά επικίνδυνο ή με άλλο τρόπο κακόβουλο περιβάλλον. Η κατάχρηση ναρκωτικών και οινοπνευματωδών ποτών συνδέεται συνήθως με κακή δικαστική επίλυση περιπτώσεων διαζυγίου και επιμέλειας τέκνων. Υπό αυτές τις συνθήκες, η ακριβής έρευνα λαμβάνει τη μέγιστη μέριμνα για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ευημερία όλων των εμπλεκομένων μερών.
  • Αφού εξεταστούν προσεκτικά όλες οι πτυχές της υπόθεσης, οι ιδιωτικοί μας ερευνητές θα χρησιμοποιήσουν την τεχνογνωσία και τις τεχνολογίες που είναι απαραίτητες για να αποκαλύψουν τα στοιχεία που χρειάζονται οι πελάτες μας μέσω υπηρεσιών παρακολούθησης και εντοπισμού σφαλμάτων, όπου απαιτείται. Οι ακριβείς λεπτομέρειες κάθε έρευνας εξαρτώνται από την εν λόγω περίπτωση, τη σχετική πολυπλοκότητα και τα εμπλεκόμενα μέρη.
  • Τέλος, και κάθε φορά που φέρνουμε στο φως νέα αποδεικτικά στοιχεία, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας με την παρουσίαση του φακέλου σας. Εφόσον όλα είναι εντάξει και τα απαιτούμενα αποδεικτικά στοιχεία είναι επαρκή, μπορείτε να προχωρήσετε σε νέα δικαστική ακρόαση.

Η επίλυση δικαστικών υποθέσεων που αφορούν το διαζύγιο και την επιμέλεια τέκνων συνδέονται και χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία έρευνας και θα σας προσφέρουμε τα πιο αποτελεσματικά μέσα συγκέντρωσης των αποδεικτικών στοιχείων που χρειάζεστε για να δείτε τη δικαιοσύνη που αξίζετε εσείς και η οικογένειά σας. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας σήμερα.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας