ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΡΓΟΣ

Το ιστορικό Άργος βρίσκεται στον Νομό Αργολίδας και αποτελεί μια σύγχρονη πόλη με έντονη βιομηχανική, αγροτική και εμπορική δραστηριότητα. Παράλληλα, η εύκρατη αυτή περιοχή εξειδικεύεται στην παραγωγή πορτοκαλιών που μάλιστα καλύπτει την μισή εθνική ετήσια παραγωγή. Η συγκεκριμένη πόλη που θεωρείται η πατρίδα του Περσέα και του Ηρακλή, είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης στην οποία και υπάρχουν σπάνια ευρήματα κάθε ιστορικής περιόδου.

Ο πολιτιστικός τουρισμός, είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένος καθ όλη τη διάρκεια του έτους μιας και η πόλη του Άργους, βρίσκεται στο κέντρο μια τεράστιας έκτασης αρχαιολογικού «πάρκου» που θεωρείται το μεγαλύτερο του κόσμου. Μέσα σ αυτό το απέραντο «μουσείο», βρίσκονται τοποθεσίες σπάνιας πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως η Επίδαυρος, οι Μυκήνες, η Λέρνα, το Ναύπλιο και η Αρχαία Τίρυνθα.
Παρόλο το γεγονός πως η περιοχή είναι ένα πολιτιστικό θέρετρο, καταγράφεται καθημερινά ένας αριθμός αξιόποινων πράξεων όπως το¨ξέπλυμα χρήματος¨ η διακίνηση ναρκωτικών, οι ληστείες, οι βιασμοί, η δολοφονία ανηλίκων, τα ηλεκτρονικά εγκλήματα κ.α.

Το εκπαιδευμένο και έμπιστο προσωπικό των γραφείων ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ γνωρίζει πολύ καλά τα ¨πεπραγμένα¨ της περιοχής και παράλληλα διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία για την πλέον αποδοτική διεξαγωγή ερευνών παντός τύπου (οικογενειακές, εγκληματικές, οικονομικές κλπ). Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως μετά το πέρας των εργασιών του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας ΚΙΤΣΙΟΣ, θα έχετε αξιόπιστα αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στην διεξοδική και αίσια έκβαση των υποθέσεων σας.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας