Παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου

Παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ- ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος» υποχρεούται εκ των προτέρων να ενημερώσει τους πελάτες της ότι η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με βάση τον νόμο 3206/2003, ο οποίος αναφέρεται σαφώς στους ιδιωτικούς ερευνητές και όπως αυτός ορίζεται  στο ΦΕΚ 298/Α23.12.2003, απαγορεύει ρητά την παρακολούθηση τηλεφώνων κάθε είδους, με εξαίρεση ιδιαίτερες περιπτώσεις και μόνο αν υφίσταται θεμιτός σκοπός. Ωστόσο, το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος» υποχρεούται να λειτουργεί σύμφωνα με το πλαίσιο του προαναφερθέντος νόμου, που αναφέρεται σε όλα τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών.

Η δεδομένη απαγόρευση παρακολούθησης τηλεφώνων και κινητών τηλεφώνων καταρρίπτεται σε εξαιρετικές και μόνο περιπτώσεις όπου συντρέχουν λόγοι υγείας και ασφάλειας. Τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι  η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου ανηλίκου από τους κηδεμόνες του, ή η παρακολούθηση και η προστασία ανθρώπων που πάσχουν από άνοια ή αλτσχάϊμερ, είτε ακόμη και η παρακολούθηση εταιρικών κινητών τηλεφώνων των υπαλλήλων από τον εργοδότη .

Τι κάνει όμως αναγκαία την παρακολούθηση των τηλεφωνικών επικοινωνιών; Συχνά, η παρακολούθηση των κινητών τηλεπικοινωνιών μπορεί να είναι μονόδρομος δεδομένου ότι πληθώρα πληροφοριών και μηνυμάτων ανταλλάσσονται καθημερινά με την βοήθεια των κινητών τηλεφώνων. Ολοένα και περισσότεροι νέοι εντάσσουν στην καθημερινότητά τους την χρήση του κινητού τηλεφώνου για επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών, αγνοώντας τους πιθανούς κινδύνους που ελλοχεύουν. Η νέα μόδα, δεν είναι ακίνδυνη και πολλές φορές θέτει σε κίνδυνο την αξιοπρέπεια ή ακόμη και την σωματική ασφάλεια των νέων. Δεν είναι λίγες οι φορές που ανήλικοι έφηβοι βρίσκονται να απειλούνται από κακοπροαίρετους μπροστά στην ύπαρξη ενός βίντεο ή μιας φωτογραφίας, κάνοντας την ζωή των ανηλίκων και των οικογενειών τους ανασφαλή. Η ραγδαία είσοδος των έξυπνων τηλεφώνων που φέρουν πλήθος δυνατοτήτων στην ζωή ακόμη και ανήλικων ατόμων, μπορεί να καταστήσει πιο εύκολη την διάδοση πληροφοριών και εικόνων με ποικίλους τρόπους. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος» κατατάσσει την παρακολούθηση τηλεφώνου σε μια από τις σημαντικότερες δράσεις του, καθώς μπορεί να κριθεί καταλυτική σε περιπτώσεις κατά τις οποίες το άτομο που παρακολουθείται τοποθετείται ηλικιακά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ανήλικοι- ηλικιωμένοι). Για ένα τέτοιο περιστατικό, η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με νόμιμη και γραπτή συμφωνία των οικείων του, μπορεί να χαρακτηριστεί σωτήρια για την ζωή. Η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου ενός αγνοούμενου  ηλικιωμένου ατόμου που μπορεί να πάσχει από άνοια, αυξάνει της πιθανότητες εντοπισμού του και την διάσωση της ζωής του. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος» με την πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαλεύκανσης υποθέσεων που χρήζουν παρακολούθησης και χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένα έννομα μέσα, σας προσυπογράφει την επιτυχημένη επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σας απασχολεί. Η άριστη τεχνογνωσία των συνεργατών των γραφείων μας και η χρήση των τελευταίων τεχνολογικά μεθόδων παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων με υπερσύγχρονες συσκευές παρακολούθησης, μας κατατάσσουν στην κορυφή των επιλογών του πελατολογίου μας πανελλαδικά.

Τα νέας τεχνολογίας λογισμικά παρακολούθησης που διαθέτει το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος» είναι σε θέση να παρακολουθήσει με ασφάλεια κάθε είδους συσκευή κινητού, ακόμη και έξυπνης τεχνολογίας, λαμβάνοντας πληροφορίες που αφορούν τις επαφές, τις πρόσφατες συνομιλίες, μηνύματα, e- mails, ιστορικό κλήσεων, videos και φωτογραφίες και πλήθος άλλων λειτουργιών του κινητού που σας ενδιαφέρει.

Εμπιστευτείτε την «Ντετέκτιβ Κίτσιος» για να εξασφαλίσετε το κατάλληλο πρόγραμμα παρακολούθησης, ώστε να είναι ανάλογο των δικών σας αναγκών και το αποτέλεσμα να είναι δεδομένο και σαφές, εξασφαλίζοντας ότι το λογισμικό που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση δεν θα γίνει αντιληπτό από τον χρήστη της εν λόγω συσκευής, θέτοντας σε αμφισβήτηση την σχέση σας με τον χρήστη του κινητού τηλεφώνου. Τα προγράμματα παρακολούθησης που επιλέγονται να τοποθετηθούν, θα σας αποστέλλουν σε κάποιο διαδικτυακό διακομιστή που εσείς θα έχετε ορίσει πληροφορίες που ανακτώνται σε όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Έτσι, θα είστε σε θέση με την χρήση δικτύου ίντερνετ και τους ειδικούς κωδικούς ασφαλείας  να ενημερώνεστε συνεχώς για τις νέες πληροφορίες που τυχόν έχουν ανταλλαγεί.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ωστόσο, δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας το τι επιτάσσει ο νόμος για την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω σχετικά και να συναποφασίσουμε τον καταλληλότερο τρόπο δράσης μας.