ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΑΛΚΙΔΑ

Χαλκίδα: μια πόλη σε δυο κομμάτια! Είναι γεγονός, πως η πρωτεύουσα του Νομού Εύβοιας “απλώνεται” στην Στερεά Ελλάδα και αλλά και στη νήσο Εύβοια όμως δεν είναι αυτή μόνο η ιδιομορφία της. Την αποκαλούν «πόλη των τρελών νερών» λόγω του παλιρροϊκού φαινομένου που επικρατεί στον πορθμό του Ευρίπου! Μάλιστα, βάση του φαινομένου αυτού, προγραμματίζεται και η διέλευση των σκαφών από τον Βόρειο στο Νότιο Ευβοϊκό και αντίστροφα. Η Χαλκίδα είναι μια σύγχρονη πόλη με μεγάλη πνευματική παράδοση και αποτελεί οικονομικό, διοικητικό και εμπορικό κέντρο του νομού. Ο παραλιακός πεζόδρομος, τα νεοκλασικά αρχοντικά το κάστρο και η πληθώρα των εστιατορίων ,των καφέ, των μπαρ και των ουζερί προσδίδουν έναν μοναδικό χαρακτήρα στην πόλη!
Στην περιοχή έχουν καταγραφεί αξιόποινες πράξεις μεγάλου εύρους όπως εγκλήματα πάθους, βιασμός ανηλίκου από ανήλικο, συστηματικές κλοπές από εγκληματικές οργανώσεις, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, διακίνηση μεγάλης ποσότητας αδασμολόγητου καπνού, πλαστογραφία, τοκογλυφία καθώς και δράση εγκληματικών “οικογενειών” στα πρότυπα νεοϋορκέζικης μαφίας.
Είναι γεγονός πως αυτός ο όγκος υποθέσεων είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί συνολικά. Στην περιοχή έχουν αναπτύξει δραστηριότητα εδώ και καιρό τα οργανωμένα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ και έχουν “κερδίσει” την εμπιστοσύνη των κατοίκων. Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός πως λόγω της πολυετούς εμπειρίας και του επαγγελματισμού των συνεργατών τους, μπορούν και επιλύουν διεξοδικά πολυσύνθετες υποθέσεις με επιτυχία 100%!