ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΠΑΡΤΗ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΠΑΡΤΗ

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ έχουν ασχοληθεί εκτεταμένα, με πλήθος υποθέσεων που αφορούν στην περιοχή της Σπάρτης.
Η Σπάρτη όντας η πρωτεύουσα της Λακωνίας, αποτελεί το εμπορικό και οικονομικό κέντρο του νομού και είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ένδοξο παρελθόν της, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα χαρακτηριστικά των Αρχαίων Σπαρτιατών που ήταν η πειθαρχία, η μεγάλη στρατιωτική της δύναμη και ο ηρωισμός τους, έχουν γραφτεί στην Ιστορία με διθυραμβικούς λόγους! Αναφορικά με την Ελληνική Μυθολογία, το μέρος συνδέεται με τον μύθο της Ωραίας Ελένης.

Η σύγχρονη Σπάρτη χαρακτηρίζεται από τις νεοκλασικές οικοδομές της, τις μεγάλες πλατείες και την πλούσια ύδρευση ενώ περιβάλλεται από μια καταπράσινη πεδιάδα με πλήθος δέντρων, όπως οι πορτοκαλιές, οι ελιές, οι λεμονιές και οι μουριές. Τριγύρω της υψώνονται τα όρη Ταΰγετος και η οροσειρά του Πάρνωνα που τα χαρακτηρίζει η άγρια ομορφιά.
Στην Σπάρτη έχει καταγραφεί πλήθος αδικημάτων. Η πλαστογραφία, η θανάτωση ζώων, η παιδοφιλία, η παράνομη υιοθεσία, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με βιαιοπραγία και οι διαρρήξεις είναι τα πιο συνήθη.
Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ, είναι πάντα δίπλα σας και έχουν την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουν 24 ώρες το 24 ωρο. Αναφορικά με τους συνεργάτες τους, πρέπει να σημειωθεί πως λειτουργούν πάντα με εχεμύθεια, μεθοδικότητα, διακριτικότητα και ιδιαίτερα προσεκτικούς χειρισμούς, ούτως ώστε να συγκεντρώσουν με επιτυχία τα πολύτιμα αποδεικτικά στοιχεία που θα οδηγήσουν στην άμεση και οριστική επίλυση των υποθέσεων σας!