ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ

Μια εταιρεία του βεληνεκούς της «Ντετέκτιβ- Κίτσιος» δε θα μπορούσε να  δραστηριοποιείται  μόνο σε αστικά κέντρα όπως αυτά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της διαλεύκανσης παντός είδους υποθέσεων, έχει δείξει ότι ακόμη και σε πόλεις με μικρότερο ποσοστό πληθυσμού, υπάρχει η ανάγκη της παρουσίας των ιδιωτικών  ερευνητών.

Η πόλη της Πάτρας,  βρίσκεται στη δυτική Πελοπόννησο και αποτελεί μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος ,  με πληθυσμό που ανέρχεται στις 167.446 κατοίκους. Εκτείνεται από τον Πατραϊκό κόλπο ως τους πρόποδες του Παναχαϊκού όρους. Είναι μια πόλη με αξιοσημείωτη εκπαιδευτική δραστηριότητα, καθώς διαθέτει Πανεπιστήμιο, Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Τ.Ε.Ι που την καθιστούν ένα από τα σημαντικά ερευνητικά και μορφωτικά κέντρα της Ελλάδος. Επιπλέον, αποτελεί λίκνο πολιτισμού βαρύνουσας σημασίας,  διότι φιλοξενεί ποικίλες θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, διαθέτει το αρχαίο ωδείο, το κάστρο της Πάτρας και το θέατρο Απόλλων.  ¨Έτσι  λοιπόν, εκατοντάδες άτομα από όλο τον κόσμο βρίσκονται στην Πάτρα, και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσία του ιδιωτικού ερευνητή είναι επιτακτική για την προστασία και την διασφάλιση της ασφάλειάς τους.

Το κορυφαίο κρατικό έργο που πραγματοποιήθηκε στη πόλη αυτή, η γέφυρα που ένωσε το Ρίο με το χωριό Αντίρριο, την Πελοπόννησο με την Δυτική Στερεά Ελλάδα, αποτελεί τμήμα της Ιωνίας οδού και  μια παραπάνω συνιστώσα για την άνθιση του εμπορίου, της οικονομίας  και των συγκοινωνιών στην πόλη ετούτη. Το λιμάνι της Πάτρας αποτελεί κόμβο συγκοινωνιών και μεταφορών, καθώς όχι μόνο ενώνει την Πάτρα με λιμάνια του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού, της Ιταλίας (Μπάρι, Ανκόνα, Βενετία) και της Ευρώπης.

Επιπρόσθετα, η πόλη αυτή φημίζεται ακόμη και διεθνώς για το δημοφιλές καρναβάλι της, στο οποίο χιλιάδες κόσμου συρρέουν εδώ για να συμμετάσχουν σ’ αυτό, είτε να το παρακολουθήσουν, αυξάνοντας την περίοδο του καρναβαλιού τα κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών όπως κλοπές, ναρκωτικά, διαρρήξεις . Η εταιρεία «Ντετέκτιβ- Κίτσιος» υπόσχεται να μην σας απογοητεύσει,  ανταποκρινόμενη σε κάθε περιστατικό.

Παράλληλα ωστόσο με την κερδοφόρα ανάπτυξη που επιφέρουν όλα τα παραπάνω, ανθεί και η παρανομία, η αναξιοκρατία  και οι παραβατικές συμπεριφορές, με τους κατοίκους να αισθάνονται ολοένα και περισσότερο εκτεθειμένοι σε πολλαπλούς κινδύνους.  Η εταιρεία «Ντετέκτιβ- Κίτσιος», διαθέτει συνεργάτες στης πόλη της Πάτρας,  που με έννομα μέσα και τεχνολογικά ανεπτυγμένες μεθόδους, υπόσχονται να λύσουν τους γρίφους που σας προβληματίζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Θα ήταν τιμή μας να επικοινωνήσετε μαζί μας , για να σας παράσχουμε άμεσα τη βοήθειά μας.