ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα: μια πραγματικά εκπληκτική πόλη, που εκτός από το ότι είναι πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας, αποτελεί το εμπορικό οικονομικό και διοικητικό κέντρο της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Τοποθετημένη στην θέση των αρχαίων Φαρών, θα λέγαμε πως συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία τις ομορφιές του βουνού και της θάλασσας. Όπου και να πέσει το βλέμμα του επισκέπτη, η θέα είναι μαγευτική ενώ η πόλη σφύζει από ζωή καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου! Η Καλαμάτα είναι από τις πιο προσβάσιμες πόλεις στην επικράτεια, μιας και εκτός από το υπάρχον αστικό σύστημα λεωφορείων διαθέτει οργανωμένη μαρίνα και αεροδρόμιο.
Λόγω του ότι αποτελεί μια ιδιαίτερα ζωντανή και αναπτυγμένη πόλη, με έντονη νυχτερινή ζωή, λογικό είναι να”υποβόσκει” εγκληματική δραστηριότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Τα τελευταία έτη έχουν καταγραφεί, αμέτρητα εγκλήματα φοροδιαφυγής, ενώ πολύ συχνό φαινόμενο στην πόλη είναι οι ληστείες. Επιπλέον, επί σειρά ετών, δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή εγκληματικές ομάδες που εξαπατούσαν ηλικιωμένους, καταφέρνοντας να τους αποσπάσουν μικρά αλλά και μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 24 ωρη “απάντηση” στην αντιμετώπιση των πολυσύνθετων εγκλημάτων και των δυσεπίλυτων υποθέσεων που σας αφορούν είναι τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ. Οι διακεκριμένοι συνεργάτες της εταιρείας, μετά από πολυετή εμπειρία, κερδίζοντας όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κοινού, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία στην διευθέτηση όλων των ειδών των ζητημάτων που σας καταδυναστεύουν!