ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κτισμένη στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας, η πόλη των Ιωαννίνων, συνδυάζει την  κοινωνική, την οικονομική και την πολιτιστική δραστηριότητα. Το Πανεπιστήμιο, από τα καλύτερα της Ευρώπης, τα Νοσοκομεία, το ναυταθλητικό κέντρο και μια πληθώρα άλλων κτηρίων που φιλοξενούν αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο μαρτυρούν την εξέλιξη της πόλης στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας αλλά και την προσπάθειά της να καταστεί κοιτίδα ανάπτυξης και ζωντάνιας, συγκεράζοντας το παλαιό με το νέο, το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Η πόλη των Ιωαννίνων φέρει την ονομασία «Πόλη των Γραμμάτων και των Τεχνών» και όχι άδικα, μιας και από εδώ έχουν αναδειχθεί σπουδαίες μορφές των γραμμάτων και της τέχνης, ακόμη και διεθνούς βεληνεκούς.  Η Εγνατία οδός, που τέθηκε σε λειτουργία εδώ και μερικά χρόνια, έχει συνδέσει την πόλη τόσο με το Βόρειο, όσο και με το Νότιο κομμάτι της χώρας, κάνοντάς τη εύκολα προσβάσιμη.

Παρόλα αυτά, δε θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής το γεγονός ότι τα Ιωάννινα είναι μια ακριτική περιοχή που συνορεύει με τα αλβανικά σύνορα. Η πραγματικότητα αυτή, μας δίνει μια πρώτη εντύπωση της επικινδυνότητας που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι των περιοχών αυτών. Εκτεθειμένοι απέναντι σε παραβατικές συμπεριφορές οι ακρίτες, συχνά απόμαχοι της ζωής, βιώνουν την ανασφάλεια στο έπακρο. Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών της «Ντετέκτιβ Κίτσιος», αναλαμβάνει υποθέσεις στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, διαλευκαίνοντας υποθέσεις κάθε είδους, ιδιωτικές και επαγγελματικές. Η αβεβαιότητα που αισθάνονται οι κάτοικοι της πόλης αυτής έχει ενταθεί μετά και το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα που πλήττει την περιοχή, δεδομένου ότι τα Ιωάννινα είναι η πύλη προς την γη της Επαγγελίας, την Δύση και την Ευρώπη, μέσω του λιμανιού της πόλης που συνδέει την χώρα μας με λιμάνια της Ευρώπης.

Η «Ντετέκτιβ Κίτσιος», υπόσχεται να φέρει σε πέρας περιπτώσεις κλοπής, ληστειών, ναρκωτικών, εκβιασμού, επαιτείας και μαστροπείας . Ο υψηλός επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει τους συνεργάτες της «Ντετέκτιβ Κίτσιος», καθιερώνουν την εταιρία σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών. Η «Ντετέκτιβ Κίτσιος» διαθέτει δύο φυσικές έδρες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας  με τον τρόπο αυτό σε άμεσο χρόνο υποθέσεις σε κάθε γωνιά του ελλαδικού χώρου. Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεων στην περιοχή των Ιωαννίνων, διατηρώντας την αξιοπιστία μας στο χρόνο. Η «Ντετέκτιβ Κίτσιος» διαθέτει έμπειρους συνεργάτες που γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα της περιοχής και πώς να μην γίνονται αντιληπτοί, με συνέπεια προς τον πελάτη. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας απαλλάξουμε από οποιουδήποτε τύπου υπόνοιες έχετε.