ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΡΑ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΡΑ

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ- Κίτσιος» εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ώστε να προσφέρει άμεσα υπηρεσίες στην βόρεια Ελλάδα που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν εκείνες άλλων περιοχών,  όπως αυτή της Αθήνας. Λόγω του ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί την πρώτη έδρα της εταιρείας μας, ο τρόπος δράσης και ο συντονισμός των προσπαθειών των ιδιωτικών ερευνητών,  επιτυγχάνεται από την πόλη της Θεσσαλονίκης παρέχοντάς σας αξιόπιστα αποτελέσματα και άριστη διαλεύκανση των υποθέσεων που σας αφορούν σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος.

Ωστόσο, η αδιάκοπη επαφή των ντετέκτιβ με τους οποίους συνεργαζόμαστε πανελλαδικά, εξασφαλίζουν  την αρτιότητα των αποτελεσμάτων που χαρακτηρίζουν τις έρευνές μας, σε κάθε γωνιά του ελλαδικού χώρου.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης, που από μόνη της αποτελεί γεωγραφικό διαμάντι, διατηρώντας ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας, εμπορικό και επιβατικό, αερολιμένα που συνδέει την Ελλάδα με δεκάδες πόλεις του εξωτερικού και του εσωτερικού, σύγχρονο σιδηροδρομικό σταθμό και σημαντικό οδικό δίκτυο που ενώνει την Μακεδονία με την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, κατακλύζεται πια από την παραβατικότητα. Όσες είναι οι πύλες διασύνδεσής της  με τα εκτός Θεσσαλονίκης σύνορα, τόσα είναι και τα περάσματα που μένουν ανοιχτά σε επιτήδειους εγκληματικών ενεργειών , ιδιαίτερα μετά και τις συνεχείς μετακινήσεις πληθυσμών των τελευταίων ετών. Συχνά,  η ανάγκη επιβίωσης και το αίσθημα αυτοσυντήρησης οικονομικά ή κοινωνικά ασθενέστερων είναι αυτά που ωθούν σε βιαιοπραγίες και αδικήματα (πχ κλοπές ή ληστείες). Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που λαμβάνουν χώρα αδικήματα μεγαλύτερης βαρύτητας, και για τον λόγο αυτό η εταιρεία «Ντετέκτιβ – Κίτσιος» είναι εδώ για αν σας βοηθήσει να λύσετε οποιασδήποτε μορφής υπόθεση σας απασχολεί, με διευρυμένο δίκτυο συνεργατών και  τα άρτια τεχνολογικά μέσα που διαθέτει. Η διακριτικότητα και ο σεβασμός στους πελάτες που μας εμπιστεύονται χαρακτηρίζουν τις δράσεις μας.

Όπως συμβαίνει  με την περίπτωση των Αθηνών, έτσι και μ’ αυτή της Θεσσαλονίκης, η εγκληματικότητα και παραβατική συμπεριφορά αυξάνουν κατακόρυφα με την πάροδο των χρόνων, στερώντας την όμορφη αυτή πόλη από τον άλλοτε ρομαντισμό της. Ο πληθυσμός της πόλης αυτής, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σε αριθμό μετά και αυτόν της Αθήνας, κατατάσσοντας την Θεσσαλονίκη στη θέση της συμπρωτεύουσας της Ελλάδος. Στην ίδια θέση όμως την τοποθετούν τα αδικήματα που λαμβάνουν χώρα εδώ, οι εγκληματικές ενέργειες και οι κίνδυνοι στους οποίους εκτίθενται καθημερινά οι κάτοικοι της πόλης, όπως κλοπές, ληστείες,  δολοφονίες και πληθώρα άλλων περιστατικών, κάνοντας τους κρατικούς φορείς ασφαλείας να αδυνατούν μπροστά στα δεκάδες περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Η «Ντετέκτιβ – Κίτσιος» αναλαμβάνει με απόλυτο επαγγελματισμό και εχεμύθεια ιδιωτικές υποθέσεις όπως μοιχεία, ναρκωτικά, αναζήτησης ατόμων, περιπτώσεις bulling, επιμέλειας παιδιών και άλλες. Τα εκατοντάδες  περιστατικά στα οποία έχει δώσει απαντήσεις η εταιρεία μας, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της πολυετούς παρουσίας μας στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.