ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος», δραστηριοποιείται και την νησιωτική Ελλάδα, και στην ευρύτερη περιοχή της  Κρήτης. Το Ηράκλειο, αποτελεί μόνο μια από τις πόλεις που οι έμπειροι συνεργάτες της «Ντετέκτιβ Κίτσιος» αντιμετωπίζουν πληθώρα παραβατικών συμπεριφορών και απατών. Λόγω του γεγονότος ότι το Ηράκλειο αποτελεί την μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της όμορφης Κρήτης, αποτελεί και την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη τουριστικά ( με 3.208,3 εκατομμύρια επισκέπτες το 2017) και πολιτισμικά. Στην πόλη αυτή υπάρχει ένα από τα πιο καλά οργανωμένα λιμάνια της χώρας, πανεπιστήμιο και το μεγαλύτερο σε κίνηση αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», μετά από εκείνα των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Η συνεχής μετακίνηση πληθυσμών, σε συνδυασμό με το μεταναστευτικό κύμα τη εποχής, συχνά δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για διάπραξη αδικημάτων και άνθιση της εγκληματικότητας. Η «Ντετέκτιβ Κίτσιος», ως εταιρία ιδιωτικών ερευνών που έχει καταξιωθεί στο χώρο, χάρη στην πολυετή εμπειρία των συνεργατών μας, σας εγγυάται να διαλευκάνει σε σύντομο διάστημα κάθε σας υποψία ή αμφιβολία σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Το Ηράκλειο τη Κρήτης, έχει επανειλημμένα απασχολήσει το αστυνομικό δελτίο με ανθρωποκτονίες,  που αποτελούν φαινόμενο που απαντάται συχνά στην περιοχή. Η οπλοκατοχή και η οπλοχρησία ακολουθούν στην λίστα των αδικημάτων, ενώ τα ναρκωτικά και η καλλιέργεια ουσιών είναι επίσης καθόλου σπάνια φαινόμενα για την περιοχή. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός της «Ντετέκτιβ Κίτσιος», η γνώση του πώς να μην γινόμαστε αντιληπτοί, και η εμπειρία μας, έχουν συνδράμει διεξοδικά στην λύση υποθέσεων με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, και τα αποτελέσματα φανερώνουν την καταξίωσή μας στο χώρο της έρευνας.

Η νομοθέτηση για οπλοκατοχή και χρήση όπλου από άνθρωπο κατά ανθρώπου, που το κράτος κατά καιρούς έχει προσπαθήσει να επιβάλλει σε περιοχές της Κρήτης, και ιδίως στον νομό Ηρακλείου όπου συναντάται η μεγαλύτερη συχνότητα σε οπλοφορία και οπλοχρησία, δυστυχώς αποβαίνει άκαρπη. Το κακό εξαπλώνεται και σε νεώτερες ηλικίες, καθώς η παράβαση αυτού του τύπου θεωρείται από πολλούς ένδειξη κύρους και υπεροχής, μυώντας τους νέους σε αυτή την κουλτούρα. Σε περιπτώσεις όπου οι νέοι εμπλέκονται με κατοχή όπλου, είναι σχεδόν αδύνατο να μην προβούν κάποτε στη ζωή τους ακόμη και σε ανθρωποκτονία, συχνά εκ προθέσεως. Η βία φαντάζει πια φυσική, και οι νέοι επιρρεπείς στα πλοκάμια της, δεδομένου ότι αυτή αποτελεί κομμάτι της ιδεολογίας που αναπτύσσουν. Στην «Ντετέκτιβ Κίτσιος», είμαστε σε θέση να αναγνωρίζουμε αποχρώσεις – ενδείξεις για την ύπαρξη τέτοιων προθέσεων. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε το συντομότερο μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από οποιουδήποτε τύπου υπόνοιες.

Αρκετές είναι οι φορές που η ανέχεια οδηγεί ορισμένους στην διάπραξη κλοπών και ληστειών, ή ακόμη και στη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών. Η  «Ντετέκτιβ Κίτσιος» έχει φέρει στο φώς τέτοιες  περιπτώσεις  και έχει συνδράμει στην πρόληψη αυτών των καταστάσεων.  Η «Ντετέκτιβ Κίτσιος» έχοντας ήδη αναλάβει επιτυχώς υποθέσεις φθοράς ιδιοκτησίας, εταιρικής απάτης, τηλεφωνικών υποκλοπών  και  ναρκωτικών καθίσταται στις πιο αξιόπιστες εταιρίες ιδιωτικής έρευνας και στην περιοχή του Ηρακλείου.  Επικοινωνήστε το συντομότερο μαζί μας για να σας βοηθήσουμε προς τον δρόμο της αληθειας.