ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΔΕΣΣΑ

Η πόλη της Εδέσσης είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Μακεδονίας με μεγάλη και πλούσια ιστορία. Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ-Κίτσιος Αλέξανδρος», διαθέτει αξιόπιστους συνεργάτες και στην πόλη αυτή, απαλλάσσοντάς σας από κάθε είδους υπόνοια, προσωπική ή επαγγελματική, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η τοποθεσία της είναι εξαιρετική με θαυμάσια θέα προς την πεδιάδα, μέχρι τον Θερμαϊκό κόλπο. Αποτελεί τουριστικό θέρετρο, προσελκύοντας  κάθε χρόνο εκατοντάδες τουριστών, καθώς  οι κήποι, τα λουλούδια και τα νερά που κυλούν παντού μέσα στην πόλη, τα βαθύσκιωτα λαγκάδια της και φυσικά οι περίφημοι καταρράκτες, κάνουν την Έδεσσα μοναδικά γραφική πόλη. Η κινητικότητα του πληθυσμού, οδηγεί συχνά σε παραβατικές συμπεριφορές κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. Η «Ντετέκτιβ-Κίτσιος Αλέξανδρος» έχει αναλάβει δεκάδες περιπτώσεις που αφορούν κλοπές, ληστείες, εγκλήματα πάθους και επαιτεία. Στην πόλη αυτή έχουν λάβει χώρα ειδεχθή εγκλήματα,  τα οποία θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Η “Ντετέκτιβ-Κίτσιος Αλέξανδρος” σε συνεργασία με τους πελάτες της, προσφέρει παρακολούθηση ατόμων και κινητών, διενεργεί έρευνες για φθορά περιουσίας και περιπτώσεις ιδιωτικών απατών.

Στην πόλη υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα και κινητικότητα ανθρώπων και εμπορευμάτων, καθώς η Έδεσσα είναι το μεγαλύτερο εμπορικό, βιομηχανικό και βιοτεχνικό κέντρο του νομού Πέλλας. Εδώ, εδρεύουν εργοστάσια επεξεργασίας φρούτων,  νημάτων, εξευγενισμού και συσκευασίας γεωκτηνοτροφικών προϊόντων, ταπητουργίες και καναβουργίες από τα τελειότερα στο είδος τους, ενώ ο υδροηλεκτρικός σταθμός που εκμεταλλεύεται την υδατόπτωση των καταρρακτών αποτελεί σπάνια εγκατάσταση για την Ελλάδα.

Λόγω του άρτιου τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει η εταιρία ιδιωτικών ερευνών “Ντετέκτιβ-Κίτσιος Αλέξανδρος” , υποσχόμαστε να λύσουμε άμεσα οποιαδήποτε δυσμενή κατάσταση αποτελεί τροχοπέδη.  Στην εταιρία “Ντετέκτιβ-Κίτσιος Αλέξανδρος”, επενδύουμε στην ανανέωση του εξοπλισμού μας και του μηχανοκίνητου στόλου, για να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας, με την εχεμύθεια και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της έρευνας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ISO


Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές ISO 9001:2015 Quality Management Systems

Αυστηρός Επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά - αξίες της Detective Κίτσιος

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας