ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η Αλεξανδρούπολη είναι μια από τις νεοσύστατες πόλεις της Ελλάδος , δεδομένου ότι ήταν ανύπαρκτη μέχρι και τον 19ο αιώνα και εκεί διαμένουν  57.800 περίπου κάτοικοι. Η Αλεξανδρούπολη, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Θράκης και  ακολουθεί πλέον ταχείς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης με μοχλούς την Εγνατία Οδό, το αεροδρόμιο, το λιμάνι και το σιδηροδρομικό σταθμό. Αποτελεί μάλιστα σημαντικό κέντρο του διαμετακομιστικού εμπορίου. Επιπλέον, συγκεντρώνει πλήθος φοιτητών λόγω του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και μεγάλο αριθμό στρατιωτικών λόγω των στρατοπέδων που λειτουργούν στην περιοχή.

Παρόλα αυτά, λόγω και της γεωγραφικής θέσης της πόλης, η διασυνοριακή εγκληματικότητα, η παράνομη προσπέλαση των συνόρων, η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ή ακόμη και ανθρώπων, η μετανάστευση και η λαθρομετανάστευση, αποτελούν σκοτεινά σημεία για την ανοδική πορεία της Αλεξανδρούπολης και την ακμή της. Τα παραπάνω φαινόμενα, εντείνονται αν συνυπολογίσουμε τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας της πόλης αυτής. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ Κίτσιος» σε συνεργασία με του έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες στο είδος τους, δραστηριοποιούνται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης φωτίζοντας πολλές υποθέσεις υπερασπίζοντας πάντα το συμφέρον  του εντολέα. Το ευρύ πελατολόγιο του γραφείου ιδιωτικών ερευνών «Αλέξανδρος Κίτσιος»  διευρύνεται ολοένα και περισσότερο , για περιπτώσεις που αφορούν στην πόλη αυτή.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Αλέξανδρος Κίτσιος»  προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο με ανταπόκριση στις ανάγκες της σημερινής εποχής, οι οποίες απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση, εγρήγορση, και άριστη γνώση των νέων έννομων τεχνολογιών υπερέχοντας των ανταγωνιστών στις ιδιωτικές έρευνες. Η πολυετής τριβή με το αντικείμενο των ιδιωτικών ερευνών , η άρτια οργάνωση και η αφοσίωση που δείχνουμε σε κάθε περίπτωση που χρίζει διερεύνησης, καθώς και η χρήση μέσων τελευταίας τεχνολογίας για τις δράσεις μας, μας τοποθετούν ανάμεσα στους αξιόλογους οργανισμούς ιδιωτικής έρευνας στην χώρα μας. Οι συνεργάτες  του γραφείου ιδιωτικών ερευνών «Αλέξανδρος Κίτσιος»  , με την εμπειρία ως βασικό  προσόν, εγγυώνται την επίλυση κάθε είδους υποθέσεων που σας απασχολούν, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και της ελληνικής επικράτειας εν γένει.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Αλέξανδρος Κίτσιος»  είναι στην διάθεση σας  24ώρες για να επικοινωνήσουμε και να βρούμε την καταλληλότερη μορφή δράσης που αρμόζει στην περίπτωση που σας απασχολεί, ιδιωτικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος.