ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ – 2ο γραφείο

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ – 2ο γραφείο

Την πόλη των Αθηνών, όπου σπανίζει το κάλλος χάρη στα αρχαιοελληνικά κτίσματα και τα λιθόστρωτα σοκάκια της παλιάς αγοράς και του Μοναστηριακίου, επέλεξε η  εταιρεία ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ – Κίτσιος», ως δεύτερη έδρα της μετά την Θεσσαλονίκη, και να δραστηριοποιείται στη διαλεύκανση υποθέσεων με την εχεμύθεια και την εμπειρία που χαρακτηρίζουν πάντα τις ιδιωτικές έρευνες της  «Ντετέκτιβ – Κίτσιος».

Οι ιδιωτικοί ερευνητές με τους οποίους η εταιρεία μας συνεργάζεται από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας, είναι διαθέσιμοι να ερευνήσουν κάθε τύπου υπόθεση που σας απασχολεί, με απόλυτη μυστικότητα και σεβασμό.  Πόλεις όπως η Αθήνα, αποτελούν σημείο αναφοράς στον τομέα των ιδιωτικών ερευνών, καθώς ο όγκος του πληθυσμού που κατοικεί στην πόλη αυτή, σε συνδυασμό με την  πολυπολιτισμικότητα, την ποικιλία θρησκευτικών πεποιθήσεων, τις διαφορετικές κουλτούρες που συγκεντρώνονται στο αστικό αυτό κέντρο, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για ανάδειξη υποθέσεων που χρίζουν ιδιωτικής δράσης για την αντιμετώπισή τους.  Η εταιρεία «Ντετέκτιβ- Κίτσιος»  βρίσκεται κοντά σας για να σας συνδράμει στις πάταξη φαινομένων που αποτελούν μάστιγα όπως κλοπή, παρακολούθηση ατόμων, οικιών και επιχειρήσεων, ναρκωτικά, μοιχεία κ.α.

Η ανάγκη άλλωστε για επιπλέον προστασία της οικογενειακής, ατομικής και επιχειρηματικής ζωής, γίνεται κατά ένα βαθμό πιο επιτακτική, μετά και τα τελευταία κύματα μεταναστών που εισρέουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας,  με έναν από τους κύριους σταθμούς τους την Αθήνα, εκτοξεύοντας με μαθηματική αναλογία την παραβατικότητα στο ζενίθ της. Η πόλη αυτή, διαθέτει κοντά της το μεγαλύτερο εμπορικό και επιβατικό λιμάνι της χώρας , τον Πειραιά, και γι ‘ αυτό και  αποτελεί κόμβο επικοινωνίας, πέρασμα από την ανατολική Μεσόγειο προς την Ευρώπη, ή οποία πλέον φαντάζει ως η γη της Επαγγελίας στα μάτια των μυριάδων μεταναστών που φτάνουν στη χώρα μας.

Η άλλοτε γραφική κοιτίδα του πολιτισμού, η αίγλη των  περασμένων δεκαετιών της τιμιότητας, που συνδύαζε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, τις τέχνες με τον πολιτισμό και την οικονομία με τις επιχειρήσεις, έχει πλέον αποκτήσει μια πιο σκοτεινή πλευρά, όπως κάθε πολυσύχναστο  αστικό κέντρο, την παραβατική πλευρά, και αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο χρειάζεται συμπληρωματική υποστήριξη των φορέων του κράτους.

Επιπλέον, ο ιδιωτικός ερευνητής (Ντετέκτιβ) αποτελεί μια διακριτική μορφή έναντι της αστυνομικής, που είναι χαρακτηριστική και κοινά αναγνωρίσιμη. Έτσι, ο ιδιωτικός ερευνητής καταφέρει να αποσπά στοιχεία πιο εύκολα, χωρίς να δίνει το στόχο του αστυνομικού, καταφέρνοντας να διατηρεί διακριτική- ουδέτερη στάση και πολλές φορές να μην γίνεται αντιληπτός σε περιπτώσεις όπου αυτό χρειάζεται.

Ο ρόλος του ιδιωτικού ερευνητή αποκτά ουσία στο σημείο αυτό, με σκοπό την πάταξη κοινωνικών και προσωπικών ή επαγγελματικών αδικημάτων, με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Τις έρευνες χαρακτηρίζει η πολυετής εμπειρία μας,  η οποία επισφραγίζεται με τη χρήση υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και άριστα καταξιωμένων συνεργατών, για τη δημιουργία σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης και τάχιστης διαλεύκανσης των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε στην εταιρεία «Ντετέκτιβ – Κίτσιος».  Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Ντετέκτιβ – Κίτσιος» θα διενεργήσει εξονυχιστική έρευνα της υπόθεσης που σας απασχολεί και υπόσχεται έγκυρα και αξιόπιστα αποτελέσματα, στη μεγαλούπολη των Αθηνών.