Είπαν για εμάς

Μαρτυρίες:

“Είχα βάσιμες υποψίες για το ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος για τις ζημιές που έβρισκα κατά καιρούς στο αυτοκίνητό μου. Δεν μπορούσα όμως να αποδείξω πως το άτομο αυτό, ήταν ο πρώην σύντροφός μου. Πραγματικά εξεπλάγην όταν οι ντετέκτιβ του γραφείου ιδιωτικών ερευνών ΚΙΤΣΙΟΣ, μ΄ ενημέρωσαν πως έχουν συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή του. Η δουλειά τους ήταν εξαιρετική!

“Όταν συνδυάζεται η πολυετής εμπειρία με την σωστή χρήση της τεχνολογίας, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Αυτό ακριβώς συνέβη με τον κο Κίτσιο. Η συνεργασία μας οδήγησε στο επιθυμητό για μένα αποτέλεσμα. Με διεξοδική έρευνα κατάφεραν να επιλύσουν ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλάνιζε την εταιρεία μου επί 2 χρόνια. Άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης μου, κατάφερε και υπεξαίρεσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, παραποιώντας τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας.

«Χάρη στην εμπειρία της ντετέκτιβ ΚΙΤΣΙΟΣ, καταφέραμε να προστατέψουμε το παιδί μας από την μάστιγα των ναρκωτικών. Ο Χ. εξαφανιζόταν κάθε μέρα μετά το σχολείο και έλειπε επί ώρες χωρίς να σηκώνει το κινητό του τηλέφωνο. Οι ερευνητές που ανέλαβαν την υπόθεση, μετά από κάποιες ημέρες παρακολούθησης, μας αποκάλυψαν τι συμβαίνει και καταφέραμε να ελέγξουμε την κατάσταση πριν είναι πολύ αργά.