Γιατί Detective Κίτσιος

ΓΙΑΤΙ Detective Κίτσιος

Πολιτική Ποιότητας

Η πολιτική ποιότητας της εταιρείας  KITSIOS A. MEGA GROUP, καθορίζει την δέσμευση της για την εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας – σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο ΙSO 9001:2015 Quality Management Systems.

Αυστηρός επαγγελματισμός

Απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα, εμπιστοσύνη και άριστη εξυπηρέτηση συνιστούν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά – αξίες της Detective-Κίτσιος με επίκεντρο τη συνεργασία με κάθε πελάτη μας για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στην έρευνα.

Προσιτές τιμές και εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Η Detective-Κίτσιος σας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με τους καλύτερους τους είδους σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές, χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητας και την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που η εξέλιξη της έρευνας δεν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της υπόθεσης σας.

Πολύτιμη εμπειρία

Εξιχνίαση άνω των 3.000 υποθέσεων μέχρι σήμερα, γεγονός που τοποθετεί την Detective-Κίτσιος σε ηγετική θέση στον τομέα προσφοράς υπηρεσιών ιδιωτικής έρευνας, αποτελώντας τον έμπιστο και αποτελεσματικό συνεργάτη σε κάθε υπόθεση που σας απασχολεί.

Δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα

Η Detective-Κίτσιος διαθέτει διευρυμένο δίκτυο έμπειρων ιδιωτικών ερευνητών και εξειδικευμένων συνεργατών σε κάθε σημείο της Ελλάδας, μεριμνώντας για τη συνεχή κατάρτιση, εξέλιξη και εξειδίκευση των στελεχών της.